MOJ SUSRET S NJIM BIO JE SUDBINSKI: Ceca otkrila koji muškarac je NIKAD nije izneverio! (FOTO)
Ceca oko sebe ima uzak krug bliskih prijatelja, Foto: Filip Plavčić

VEOMA SU BLISKI

MOJ SUSRET S NJIM BIO JE SUDBINSKI: Ceca otkrila koji muškarac je NIKAD nije izneverio! (FOTO)

Od samog početka su bliski

Objavljeno:

U zajedničkom intervjuu Svetlana Ražnatović Ceca i njen šminker i najbolji prijatelj Dušan Lazić Laza otkrivaju dosad nepoznate detalje njihovog prijateljstva ali i poslovne saradnje.

Za Cecu se svi otimaju, mnogi bi želeli da budu u njenom timu a samo on uspeva da opstane u istom godinama. Laza je do detalja opisao šta je razlog za to...

foto: Damir Dervišagić

- Imao sam sreću da već tokom prve godine rada upoznam dve veoma važne žene u mom životu. Jedna je Ceca, naša najveća muzička zvezda, a druga je Ilda Šaulić, koja mi je sada kuma, a tada je takođe bila na početku karijere - ističe Laza i dodaje:

- Od samog početka smo bili prijatelji. Realan sam čovek i ljudima govorim istinu, a ne ono što žele da čuju - podvlači on.

Isto mišljenje ima i Ceca.

- Moj susret sa Lazom je bio sudbinski, a dogodio se davne 2009. Sećam se da sam u to vreme dugo tražila odgovarajućeg šminkera, a onda mi je moj dugogodišnji saradnik, fotograf Miloš Nadaždin rekao da je upoznao čoveka koji će mi se dopasti. Pozvao ga je da dođe na jedno snimanje i sećam se da sam ugledala veoma mladog momka, koji je tek prešao dvadesetu. Kada me je našminkao, shvatila sam da je on osoba kakvu sam dugo tražila - priča Ceca i dodaje da kada radi sa nekim tu mora da postoji hemija.

- Svi moji bliski saradnici su mi ujedno i prijatelji, pa tako i Laza. Naše energije poklopile su se još od starta, a da nas intuicija nije prevarila, dokaz je prijateljstvo koje traje punih deset godina - ističe Ceca.

Bonus video

BILI SMO LJUTI! BILI SMO SKRHANI... BOLELO JE JAKO! Održan pomen Marinku Madžgalju, reči neutešne majke odzvanjali GROBLJEM, a ONA mu nije mogla doći

(Espreso.co.rs/ Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.