USKORO PRVI SUSRET KARLEUŠE I VRANJEŠA NAKON AFERE: Evo zbog čega je Ognjen TUŽIO JK i šta sada TRAŽI od nje!
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ naći će se uskoro oči u oči i to na sudu, Foto: Printscreen

oči u oči

USKORO PRVI SUSRET KARLEUŠE I VRANJEŠA NAKON AFERE: Evo zbog čega je Ognjen TUŽIO JK i šta sada TRAŽI od nje!

Prvo ročište povodom ove prijave zakazano je već za početak aprila

Objavljeno:

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ naći će se uskoro oči u oči i to na sudu po tužbi koju je fudbaler podneo protiv pevačice za povredu ugleda i časti, ekskluzivno saznaje Kurir.

foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

Naime, prvo ročište povodom ove prijave zakazano je već za početak aprila, pa nema sumnje da će ubrzo uslediti i susret navodno bivših ljubavnika.

"U ovakvim slučajevima praksa je da sud naloži da se dve strane suoče kako bi se utvrdila istina", kaže izvor.

Podsetimo, nakon što su se u januaru u javnosti pojavile njihove zajedničke fotografije i snimci iz Grčke, pop diva je svom navodnom ljubavniku zapretila i izvređala ga na Fejsbuku. Ognjen je već početkom februara protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

foto: Printscreen/ Instagram/ ognjen_vranjes

Fudbaler je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Fejsbuk tako što je objavila saopštenje u kojem je navela:

"Ti, crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš. Svi te preziru jer si fašističko-rasističko go*no. Ti, crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš - ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno, crve, to želeo. Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve. Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj. Bežite! Iselite se, crve. Brzo".

foto: Printscreen

Istom sudu Vranješ je podneo i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila. Takođe, podneo je i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal, zbog postojanja osnovane sumnje da je Karleuša izvršila krivično delo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona.

Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.