POSEĆIVALA JE GEJ KLUBOVE, LJUBILA SE SA ŽENOM, A SAD OVO: Goca Tržan DIGLA PRAŠINU na Tviteru, a onda se ubacio ON
Goca Tržan uživa u ljubavi sa Rašom Novaković, Foto: Printscreen/youtube

šta će joj reći raša?

POSEĆIVALA JE GEJ KLUBOVE, LJUBILA SE SA ŽENOM, A SAD OVO: Goca Tržan DIGLA PRAŠINU na Tviteru, a onda se ubacio ON

Razočarala se u muški rod?!

Objavljeno:

Pevačica Goca Tržan nakon razvoda od Ivana Marinkovića, uživa u ljubavi sa petnaest godina mlađim Rašom Novakovićem, a sada je svojom objavom na Tviteru šokirala priznanjem.

On the road again ???

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

Naime, članica žirija "Pinkovih zvezdica" napisala je da je vreme da se zaljubi u neku ženu. Sudeći po njenom statusu, Goca se očigledno razočarala u muški rod ili ju je sadašnji partner žestoko iznervirao.

- Vreme je da se zaljubim u neku zenu... - napisala je Tržanka, na šta se veoma brzo nadovezao i LGBT aktivista Predrag Azdejković. On je pevačici predložio mesto na kojem ima katalog sa devojkama gde može da bira koju će, što je Goca rado prihvatila.

Međutim, ovo nije prvi put da je pop zvezda javno govori o odnosima sa istim polom. Čak je u jednom intervjuu priznala da se ljubila sa ženom, kao i to da posećuje gej klubove.

#nude #spring Suncan dan... ???

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

- Pa da, imala sam te situacije. Gej klubovi su najbolje mesto za provod, tamo su svi opušteni. Poljubila sam se nekoliko puta sa ženom. Ja obožavam žene. One su savršena bića i nose ogroman teret na leđima, ali me ne privlače seksualno - rekla je pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.