JELISAVETA S BEBOM DOLAZI U BEOGRAD: Glumica je OVU ODLUKU donela pre porođaja! A GDE će Teo biti i ŠTA NJEGA ČEKA?
U maju će doputovati iz Amerike, Foto: Marina Lopičić

povratak!

JELISAVETA S BEBOM DOLAZI U BEOGRAD: Glumica je OVU ODLUKU donela pre porođaja! A GDE će Teo biti i ŠTA NJEGA ČEKA?

Mlada mama mora da nastavi snimanje serija i filmova

Objavljeno:

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić nedavno su postali roditelji i jedva čekaju da ćerkicu Petru upoznaju sa porodicom, prijateljima i kolegama.

Navodno, to će se dogoditi za dva meseca kada tročlana porodica stiže u Beograd. Oni planiraju da u rodnu zemlju doputuju u maju.

☀️? #malibu#losangeles#la

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on

To je, inače, vreme kada će Jelisaveta morati da počne sa snimanjem serija i filmova koje je unapred dogovorila, a Miloš će se pripremati za letnji kamp koji mališanima drži već četvrtu godinu zaredom.

Još pre Jelisavetinog porođaja ideja je bila da u Srbiju dođu krajem aprila, početkom maja, jer je ona unapred dogovorila snimanja nastavaka serija u kojima je igrala pre trudnoće. Pošto se sa seta povukla pre nego što je planirala kako bi se posvetila trudnoći, ona jedva čeka da se vrati na pozornicu. Jelisaveta već kod sebe ima nekoliko scenarija čija realizacija je čeka po povratku i uveliko uči tekst za pojedine uloge. Neizmerno se raduje povratku u Beograd, kao i tome što će Petru upoznati sa svima koje voli", kaže izvor i dodaje:

Teova i Jelisavetina porodica zaduženi je za to da sve bude spremno u njihovom stanu za dolazak Petre. Žene koje čiste stan, sređuju ga i kada oni nisu tu, tako da o tome ne treba da brinu, a krevetac za bebu će ovih dana biti kupljen. Petra će, kako u LA-u, tako i u Beogradu imati svoj kutak, a o njoj će dok mama bude radila brinuti bake", kaže izvor Kurira.

Novopečena mama uživa sa bebom u Americi
Novopečena mama uživa sa bebom u Americifoto: Printscreen/Instagram

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.