POSTALA POTPUNO NEPODNOŠLJIVA? JEDAN PO JEDAN ODLAZE OD NJE: Prvo je napustio menadžer, a sada je ostavlja i ON!
Severina Kojić, Foto: Dragan Kadić

puca po šavovima

POSTALA POTPUNO NEPODNOŠLJIVA? JEDAN PO JEDAN ODLAZE OD NJE: Prvo je napustio menadžer, a sada je ostavlja i ON!

Severina i njen menadžer Tomica Petrović stavili su tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmenili teške reči i optužbe

Objavljeno:

Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta.

U pitanju je basista Henri Radanović koji je za "24 sata.hr" priznao da više neće sarađivati sa Severinom Kojić. On je, kako piše ovaj portal, u početku izjavio da nema komentar.

foto: Printscreen

- Baš ste uporni. Ne želim da pričam, nemam nikakav komentar - rekao je on, ali su novinari portala bili uporni i otkrio im je šta se zaista dešava. - Istina je da više neću svirati u njenom pratećem sastavu. Trenutno oboje imamo druge planove o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Nas dvoje ćemo zauvek biti prijatelji - između ostalog je rekao basista.

Tomislav Petrović i Severina Kojić
Tomislav Petrović i Severina Kojićfoto: Dragana Udovičić

Podsećamo, hrvatski "Jutarnji list" je pisao da su pevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmenili teške reči i optužbe.

foto: Dragan Kadić

Prema jednoj verziji priče, Petrović je otkazao dalju saradnju pevačici, a prema drugoj ona je njemu rekla da više nemaju šta da rade zajedno i svoju odluku je navodno saopštila bliskim ljudima 3. marta. Kada su mediji pokušali da stupe u kontakt sa Tomicom Petrovićem, on je bio nedostupan za komentar. Po gradskim kuloradima kruži priča i da će celokupnu Severininu karijeru voditi neko novi - njen suprug, Igor Kojić ili će naći nekog drugog da se bavi ovim poslovima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.