SPAO NA NAJNIŽE GRANE! SEJO KALAČ UHVAĆEN NA DELU: Pevač snimljen kako KRADE TELEFON na pumpi! (VIDEO)
Sejo Kalač više nema stida, Foto: Printscreen

pukla bruka

SPAO NA NAJNIŽE GRANE! SEJO KALAČ UHVAĆEN NA DELU: Pevač snimljen kako KRADE TELEFON na pumpi! (VIDEO)

Pre dve godine uslikan je u jednoj stambenoj zgradi kako leži i spava u hodniku na stepenicama, a sada procureo snimak njegove nove sramote

Objavljeno:

Folker Sejo Kalač uhvaćen je u krađi!

Naime, pevač je snimljen kako krade mobilni telefon na pumpi u Zagrebu!

Taj čin zabeležila je kamera, a Kurir je došao u posed ekskluzivnog snimka. Na njemu se jasno vidi kako dečko koji je bio ispred pevača ostavlja svoj mobilni telefon na pultu dok uredno plaća sokove.

Sejo Kalač primetio tuđi telefon...
Sejo Kalač primetio tuđi telefon...foto: Printscreen

Kada je izmirio račun i uzeo kusur, mladić uzima svoje namirnice i odlazi, a zaboravlja svoj mobilni. Na red za kasu stupa i Sejo Kalač. Pevač najpre ostavlja pivo ispred kasirke, zatim rukom pomera taj telefon koji je prethodni kupac zaboravio, a potom vadi novčanik da plati konzerve sa pivom. Dok se raskusuravao sa zaposlenom ženom na pumpi, on je osmotrio kako i da mazne uređaj.

... i otuđio ga!
... i otuđio ga!foto: Printscreen

Nakon što je platio račun, pevač je uzeo svoje alkoholno piće, ali i tuđi mobilni telefon! Nekoliko minuta je prošlo dok je Kalač plaćao i za to vreme se mladić nije vratio po svoj telefon. Folker je to iskoristio, pa je sa sobom odneo mobilni, a tome u prilog svedoči i video koji je nastao u septembru prošle godine.

Svaki pokušaj stupanja u kontakt sa Kalačom nije bio moguć jer je broj telefona poznat redakciji ostao nedostupan.

Pogledajte ceo snimak:

SEJO I PRE BIO PROBLEMATIČAN

Inače, Sejo Kalač je i ranije bio poznat kao čovek koji vodi neuredan život. Živeo je burno, ludo, opijen ženama, alkoholom, a pre dve godine je čak i uslikan u jednoj stambenoj zgradi kako leži i spava u hodniku na stepenicama.

Iako se spekulisalo da se odao alkoholu ili drogi, žena koja mu je vodila karijeru, Hatidža Hajirić Mujkanović, ispričala je da on ima ozbiljnih zdravstvenih probelema.

Njegova jetra je oštećena od alkohola. Duži period uzima tablete kako bi pospešile rad jetre, ima problema i sa krvi, pa i zbog toga uzima tablete. Kada uzme lekove odnosno veću dozu tableta onda mu bude loše i spava mu se. Tako se desilo da se sruši na stepenicama i utonuo je u san, a ljudska zloba je onda učinila svoje. Umesto da mu pomognu, fotografisali su ga i objavili", ispričala je tada Hatidža za bosanske medije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.