NEŠTO JE NAUČILA OD MAJKE: Anastasija Ražnatović se drži svog muzičkog pravca, ali u NOVOM SPOTU kao da gledamo NJU
Anastasija Ražnatović objavila novi singl, Foto: Promo

od ovog ne odstupa

NEŠTO JE NAUČILA OD MAJKE: Anastasija Ražnatović se drži svog muzičkog pravca, ali u NOVOM SPOTU kao da gledamo NJU

Mlada pop zvezda mnogo polaže na vizuelni efekat

Objavljeno:

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović i mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović izdala je drugi singl, koji nosi naziv “Rane”. Mnogi su primetili da se Tasa drži svog muzičkog pravca, ali što se izgleda tiče da neodoljivo podseća na jednu pevačicu - upravo svoju slavnu majku.

Naime, da se primetiti da se u novom spotu Cecina naslednica posebno potrudila oko vizuelnog efekta, a u pojedinim kadrovima mlada nada pop scene deluje kao folk zvezda iz mlađih dana.

Kako bi obradovala svoju sve brojniju publiku, Ražnatovićeva je poslednjih meseci vredno radila ne bi li opravdala uspeh svog prvog singla "Savršen par". Ta pesma do sada ima više od 41 milion pregleda, što je ujedno bio veliki ponos, ali i teret muzičkoj zvezdi koja tek startuje.

Anastasija nikad nije bolje izgledala
Anastasija nikad nije bolje izgledalafoto: Printscreen Youtube

Kada je stvarala novu pesmu, trebalo je opravdati poverenje ljudi koji su joj ga ukazali sa prvim singlom. Zato, Anastasija sa novom pesmom nije želela ništa da prepusti slučaju. Želela je da bude potpuno sigurna da su tekst, kompozicija i spot, koji je snimljen za "Rane" dostojni poverenja njene publike. Kompletan tekst potpisuje Milan Radulović Laća, dok je za aranžman zadužen makedonski muzičar Darko Dimitrov", navode iz Anastasijinog tima.

Inače, Anastasija je jedva čekala da njena nova pesma ugleda svetlost dana. U trenutku kada je sing pušten u etar, pevačica se zatekla u Madridu, gde je nedavno otputovala na nekoliko dana.

Anastasijinu pesmu "Rane" možete poslušati ako kliknete OVDE.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.