SEVE UHVAĆENA U LAŽI: Posle STARŠNE svađe s menadžerom, organizatori je POKOPALI! OTKRILI zašto je koncert OTKAZAN!
Potvrđeno da je Tomislav razlog otkazivanja Severininog nastupa, Foto: Dragana Udovičić

raskrinkana

SEVE UHVAĆENA U LAŽI: Posle STARŠNE svađe s menadžerom, organizatori je POKOPALI! OTKRILI zašto je koncert OTKAZAN!

Oglasili se revoltirani lažnim razlozim koje je pevačica na svom Fejsbuku navela povodom toga što njenog nastupa 13. aprila neće biti

Objavljeno:

Severina Kojić izgleda je potpuno pukla s nastupima nakon prekida saradnje s dugogodišnjim menadžerom i prijateljem Tomislavom Petrovićem.

Ovo potvrđuje saopštenje organizatora koncerta u Začretju u kojem kažu da je Severinin nastup otkazan zbog njenog problema s bivšim menadžerom.

Tomica i Seve dugi niz godina bili su uspešan tim
Tomica i Seve dugi niz godina bili su uspešan timfoto: Dragana Udovičić

Revoltirani lažnim razlozima zbog kojih koncerta 13. aprila neće biti, a koje je Seve objavila na Fejsbuku, oni su rešili da otkriju istinu. A to je da se ona neće družiti s publikom u tom gradu upravo zbog njene svađe s Tomislavom.

foto: Printscreen Facebook

Želimo da vas obavestimo da smo ostali neprijatno iznenađeni Severininom objavom na Fejsbuk stranici, u kojoj kao razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su ugovarali koncert, iako to nije tačno. Ne želeći da spekulišemo o razlozima jednostranog otkaza koncerta, ne možemo se oteti utisku da razlozi najverovatnije leže u narušenim poslovnim odnosima ovlašćenog zastupnika izvođača i samog izvođača", poručili su organizatori na Fejsbuku.

Inače, Kojićeva je imala tri koncertna debakla u proteklih mesec dana, a razlog za to je upravo ono o čemu je Kurir pisao - da je od sebe oterala sve saradnike. Tako, na primer, s njom, pored menadžera, više ne radi ni njen dojučerašnji PR tim s Davorom Grginom na čelu koji je sve donedavno uredno slao pres-saopštenja o njenim novim pesmama, spotovima i angažmanima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.