SAMO NEKI MALERI, BOŽE ME SAČUVAJ! CRKLA BIH DA SE DEČKU NEŠTO DESILO: Goca otkrila šta je uzrok nesreće!
Goca je doživela veliki stres, Foto: Dragana Udovičić

PRESTRAVILA SE

SAMO NEKI MALERI, BOŽE ME SAČUVAJ! CRKLA BIH DA SE DEČKU NEŠTO DESILO: Goca otkrila šta je uzrok nesreće!

Pevačica se u prvi mah zabrinula da se nije nešto dogodilo momku koji je vozio

Objavljeno:

Goca Božinovska ostala je u šoku kada ju je policija obavestila da se njen auto usled saobraćajke zapalio. Automobil je sleteo s puta u jarak kod Surčina, udario u banderu, prevrnuo se na krov, zapalio i potpuno izgoreo.

- Sva sreća da Mirkov drug koji je vozio automobil nije povređen. Crkla bih da mu se nešto ne daj bože desilo. Ja ne znam kako bih sa tim živela - izjavila je pevačica samo dan nakog događaja koji ju je jako potresao.

Vozač, inače drugar Gocinog sina Mirka Šijana, dobio je dozvolu od pevačice veče pre nezgode da pozajmi automobil, a onda se nakon nesreće udaljio sa lica mesta.

foto: Printscreen

- Njegov mobilni telefon je izgoreo u automobilu. Javio se sa mobilnog taksiste koji ga je odvezao u bolnicu, ali posle svih snimanja i pregleda ustanovili su da nema nikakvih povreda. On nije pobegao sa lica mesta, već je odmah otišao u bolnicu. Sva sreća da je bio sam u kolima i da je odmah odreagovao jer kaže da je bukvalno posle sekund kada je izašao, automobil buknuo. On se jadan prepao pa se zato nije odmah javio, ali kasnije nam je poslao sliku da vidimo da je sve u redu sa njim - ispričala nam je potresena pevačica.

Kako je kasnije saznala, srna se isprečila na putu i pokušavajući da je izbegne, auto je proklizao.

foto: Dragana Udovičić

- Najveći strah ga je bilo šta ću ja reći pa je stalno govorio: "Kako ću pred teta Gocu". On se čuo sa mojim Mirkom nekoliko puta. Ali najvažnije je da njemu nije ništa. On je divno dete koje ne pije. Ispričao je da mu je srna izletela i on je pokušao da je izbegne, ali kako su tu radovi na putu i ima dosta peska, levo, desno i proklizao je želeći da je izbegne. Pomislila sam da nešto halucinira, a onda su mi rekli da tu ima dosta srna i da je u tom delu čak i lovište - ispričala je iskreno pevačica.

Pevačica se u prvi mah zabrinula da se nije nešto dogodilo momku koji je vozio, ali na sreću, jadno dete se izvuklo sa živom glavom, kako je sama rekla.

- Danas će doći kod nas pa će nam sve ispričati. Jadno dete, pa nije on želeo da mu se tako nešto dogodi, samo neki maleri, bože me sačuvaj. Mogu samo da zamislim u kakvom je šoku bio, ali najvažnije je da je dobro. Nije to ni nekakav auto sa kojim je on mogao da jurca i da razvije brzinu. To je auto za gradsku vožnju - zaključila je pevačica za Blic.

Bonus video

OBORENA BANDERA, DELOVI AUTA RAZBACANI SVUDA, ZAPALJENA TRAVA: Ovo je mesto gde je auto Goce Božinovske sletelo s puta i zapalilo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.