Zbogom Tamara, stiže Ines! Boris Novković objavio novu pesmu! (FOTO) (VIDEO)

Ne može bez inspiracije

Zbogom Tamara, stiže Ines! Boris Novković objavio novu pesmu! (FOTO) (VIDEO)

Pesmu Ines, Boris je opisao kao "baladu izuzetno poetsko-tekstualnog sadržaja", a inspiracija je, nema sumnje, njegova nova, 20 godina mlađa devojka
Objavljeno: 09.03.2016. 21:30h
Boris Novković je objavio novu pesmu koja je naslov dobila po imenu njegove aktuelne devojke - Ines.

Isidora Bjelica emotivnom porukom čestitala Dan žena i prisetila se najtežeg trenutka u životu!Pesmu Ines sam je Boris opisao kao "baladu izuzetno poetsko tekstualnog sadržaja", a inspiracija je, nema sumnje, njegova nova, 20 godina mlađa devojka Ines.

- Iako se pesma zove po imenu, verujem kako će kao i u slučaju 'Tamare' svatko za sebe pronaći neku emociju i ono nešto i u ovoj pesmi, kaže Novković.A koliko mu je nova veza uzbudljiva, pokazuje i njegova ambicija da ova pesma bude nešto potpuno drugačije...- Produkcijski i aranžerski odlučili smo da napravimo iskorak, pa ju je P'eggy stavio u tango ritam obojen dahom Pulp Fiction Tarantinovske atmosfere u svom aranžmanskom izražaju. Ona je svojevrsni odmak i svježina u odnosu na moju standardnu pop-rock produkciju poput pjesme "Vukovi umiru sami", istakao je muzičar.Inače, Boris Novković će nastupati na koncertu posvećenom legendarnoj grupi Indexi, 21. marta u Sava centru.

- Indexi su bili i ostali kulturološka ikona sarajevske pop-rock škole. Glazbeni izraz Indexa je od samih početaka imao originalnost i težinu. U pjesmama Indexa smo nalazili pouke i poruke. To njihove pjesme i danas bitno razlikuje od glazbene ponude sadašnjeg vremena. Indexi se nikada nisu dodvoravali glazbenim trendovima, bili su baš svoji i specifični u svemu i to smatram, uz poruke koje prožimaju pjesme, glavnim razlogom zašto njihove pjesme i dalje traju.

Kao što znate, Đorđe je bio član Indexa i zbog toga sam posebno vezan za njihovu glazbu. Članove benda patim i kao prijatelje svoga oca Đorđa, mnogi su bili naši kućni prijatelji, rekao je Boris.

(Espreso.rs/24 sata)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media