ILDA SE NE OPORAVLJA NAKON OČEVE POGIBIJE! U TEŠKOM JE STANJU: Njen suprug preduzeo OZBILJNE MERE!
Porodica se i dalje ne miri s velikim gubitkom koji su preživeli, Foto: Kurir

NE MIRI SE S GUBITKOM

ILDA SE NE OPORAVLJA NAKON OČEVE POGIBIJE! U TEŠKOM JE STANJU: Njen suprug preduzeo OZBILJNE MERE!

Mihailo se najbolje drži, a svadbu koju su planirali za ovo godinu odlučili su da pomere

Objavljeno: 23.03.2019. 09:29h
  • 7

Od smrti Šabana Šaulića prošlo je nešto više od mesec dana, ali njegova porodica i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da kralja narodne muzike nema. Najteže je Ildi Šaulić, koja se potpuno povukla u sebe i gotovo da ne izlazi iz kuće osim kada ide na groblje.

Njen suprug Bojan Vučković čini sve da joj vrati volju za životom, a angažovao je i pomoć lajfkouča, koji svakog vikenda dolazi i razgovara sa Ildom.

foto: Nemanja Nikolić

"Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gde satima sedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao da zapostavi svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi lajfkouč. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cenjene jer nije reč o klasičnoj psihoterapiji već razgovorima koji pomažu osobi da ostvari svoj puni potencijal, da se motiviše ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati suštinu življenja. Upravo to je sada Ildi preko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pesmama ne želi ni da priča iako je planirala da pred leto izbaci singl. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one retko izlaze i u dvorište, samo sede u kući i pričaju o Šabanu", kaže izvor blizak Šaulićima.

foto: Print Screen Youtube

Mihailo se najbolje drži, a svadbu koju su planirali za ovo godinu odlučili su da pomere.

"Mihajlo je tu najpribraniji jer je na njemu da se sada brine o majci i sestrama. Zbog njih nema vremena da se prepusti tuzi, ali odlučio je da svadbu sa Danijelom pomeri za kraj sedeće godine, u čemu su ga podržali i ona i njena porodica."

Bonus video

NEVENA BOŽOVIĆ U POSETI REDAKCIJI KURIRA: Na Evroviziji ću pevati na srpskom

(Espreso.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media