SAŠA POPOVIĆ PONOVO ZAVRŠIO NA OPERACIONOM STOLU: Direktor Granda morao na još jednu INTERVENCIJU
Saša Popović, Foto: Printscreen/Kurir

CODI RAČUNA O ZDRAVLJU

SAŠA POPOVIĆ PONOVO ZAVRŠIO NA OPERACIONOM STOLU: Direktor Granda morao na još jednu INTERVENCIJU

Saša je početkom marta već imao jednu intervenciju na oku

Objavljeno:

Saša Popović uvek je nasmejan, bez obzira na to šta mu se dešava u životu. Tako je bilo i u četvrtak ujutru kada je izlazio iz jedne privatne klinike u koju je došao da laserski reši problem na oku koji ima već izvesno vreme.

Naime, Saša je imao zakazanu operaciju u devet ujutru, ali je zahvat zbog njegovih obaveza pomeren za kasnije. U 10.30 časova Sašu je dovezao u bolnicu prijatelj, a on se odmah uputio unutra. Privatna klinika nalazi se na prometnom mestu u gradu, te Popović nije časio časa kako bi obavio ono što je bilo neophodno. Iz automobila je odmah ušetao u kliniku.

foto: Damir Dervišagić

"Saša je uvek za to da je bolje da se svaki zdravstveni problem rešava brzo i efikasno i nikako ne voli da čeka šta god da je u pitanju. Zato je u dogovoru sa lekarima brzo zakazao pregled, konsultacije a potom i operaciju pomoću lasera", kaže za "Blic" izvor upoznat sa ovim slučajem.

Saša Popović je na kliniku ušao sam, a unutra je proveo skoro dva sata. Za to vreme direktor "Granda" rešio je problem koji je imao, razgovarao sa doktorima i kada mu je saopšteno da je sve u najboljem redu, mnogo je srećniji izašao napolje. U pola jedan po Sašu Popovića opet je došao prijatelj koji ga je i dovezao u bolnicu, i u automobilu marke "Smart" ga odvezao u nepoznatom pravcu. Popović je sve vreme bio nasmejan i raspoložen, a budući da je u pitanju brz i efikasan način rešavanja očnih problema, te da nije bilo potrebe da leži u bolnici, nekadašnji muzičar na licu nije imao nikakve zavoje.

foto: Printscreen

Podsetimo, Saša je početkom marta već imao jednu intervenciju na oku, kada je skidao čmičak. Iako mu čmičak u početku nije pravio probleme, on se u jednom momentu inficirao i stvari su se zakomplikovale. Saša je tada celu operaciju prokomentarisao:

"Izvađen mi je vanzemaljac veličine graška. Sad je sve u redu", rekao je Popović početkom marta.

Operacija zuba trajala pet sati

Početkom 2018. godine Saša Popović operisao je vilicu, zbog problema koji je imao sa implantima. Tada je, kako se navodilo, operacija trajala čak pet sati, ali se Popović kao i uvek odmah vratio svojim obavezama i poslu, kao da se ništa nije desilo.

Bonus video

CELA SALA PEVALA JE ROĐENDANSKU PESMU: Ovako to izgleda kada Brega napuni 68. GODINA! A evo šta je dirigent uradio! VELIČANSTVENO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.