ŽELI SAMO JEDNU STVAR: Gordana Šaulić PROGOVORILA prvi put posle Šabanove SMRTI i otkrila čemu se nada!
Goca ne može da preboli što njenog Šabana više nema, Foto: Dragan Kadić

utučena

ŽELI SAMO JEDNU STVAR: Gordana Šaulić PROGOVORILA prvi put posle Šabanove SMRTI i otkrila čemu se nada!

Gordana je neutešna nakon smrti svog supruga Šabana Šaulića

Objavljeno:

Šabanova udovica odbija da napusti porodičnu kuću na Dedinju, iako su joj deca više puta predlagala da makar na kratko ode iz Beograda kako bi se odmorila i sabrala misli.

- Goca je veoma loše. Uopšte ne izlazi iz kuće, već je posećuju ćerke i neki prijatelji. Često joj svrate kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, s kojima ponekad sedi i priča celu noć. Retko spava i slabo jede. Svi su joj predlagali da na kratko otputuje van Beograda, ali ona to odbija, kao da čeka da će se Šaban svakog časa pojaviti – ispričao je za domaće medije dobro obavešteni izvor.

foto: Printscreen Youtube

Da je sve ovo na žalost i istina, indirektno je potvrdila i sama Goca.

- Molim vas, imajte razumevanja u ovim teškim danima i trenucima. Kako ću biti, borim se – kazala je kratko Šaulićka tužnim glasom za avaz.ba.

Gordana će s porodicom izaći na Novo groblje u Beogradu, gde je Šaban sahranjen krajem marta, kada će obeležiti 40 dana od njegove smrti.

foto: Dragan Kadić

Šaban Šaulić umro je u bolnici u Nemačkoj 17. februara, nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo posle nastupa. U automobil u kojem se vozio Šaban udarilo je vozilo kojim je upravljao turski državljanin u alkoholisanom stanju.

Bonus video

IVAN GAVRILOVIĆ PRIZNAO ŠTO NIKAD NIJE PRE O VEZI SA ĆERKOM SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Ispao sam žrtveno jagnje, SPASAVAO SAM ŽIVU GLAVU posle svega, a o Mariji je odgovorio ŠMEKERSKI

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.