SEVERINU SVI ISPALILI, A TEZGE JOJ SAMO PROPADAJU: Nakon što je ostala bez menadžera, sada joj i ON dao OTKAZ!
Severina Kojić, Foto: Printscreen Youtube

SAZNAJEMO

SEVERINU SVI ISPALILI, A TEZGE JOJ SAMO PROPADAJU: Nakon što je ostala bez menadžera, sada joj i ON dao OTKAZ!

Nova informacija o kojoj se priča po gradskim kuloradima je i da će celokupnu Severininu karijeru, uključujući menadžersku i PR poziciju od sada voditi njen suprug

Objavljeno:

Severinia Kojić očigledno nema sreće sa saradnicima. Samo što je prekinula saradnju sa menadžerom Tomicom Petrovićem, došlo je do novog razlaza. Naime, došlo je do novog rascepa sa nekadašnjim PR menadžerom Davorom Grginom.

- Severina Kojić je nakon prekida saradnje sa menadžerom Tomicom Petrovićem, prekinula i saradnju sa PR menadžerom Davorom Grginom - ispričao je izvor blizak pevačici.

Nova informacija o kojoj se priča po gradskim kuloradima je i da će celokupnu Severininu karijeru, uključujući menadžersku i PR poziciju od sada voditi njen suprug, Igor Kojić ili će naći nekog drugog da se bavi ovim poslovima.

Podsećamo, jedan hrvatski list je pisao da su pevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmenili teške reči i optužbe.

Prema jednoj verziji priče, Petrović je otkazao dalju saradnju pevačici, a prema drugoj ona je njemu rekla da više nemaju šta da rade zajedno i svoju odluku je navodno saopštila bliskim ljudima 3. marta.

Bonus video

Bojan Marović - Najava za dodatak STAR

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.