GOVORIO MI JE DA LIČIM NA NJEGOVU ŽENU: Oglasila se STARLETA koju je muvao BIVŠI MUŽ Andreane Čekić! Nema mu pomoći
Goga Terzić, Andreana Čekić, Foto: Privatna arhiva, Dragana Udovičić

PROGOVORILA

GOVORIO MI JE DA LIČIM NA NJEGOVU ŽENU: Oglasila se STARLETA koju je muvao BIVŠI MUŽ Andreane Čekić! Nema mu pomoći

Progovorila je o aferi

Objavljeno:

Andreana Čekić je privukla veliku pažnju zbog toga što je javno prozvala svog i dalje zakonitog supruga Ivana Miladinovića da joj pakuje afere i da to radi samo zbog toga što će zbog razvoda, izgubiti finansijsku sigurnost koju je imao dok su bili zajedno u srećnom braku.

Prava kriza u braku između Andreane i Ivana je krenula od onda kada su krenule spekulacije da je Miladinović varao pevačicu.

foto: Damir Dervišagić

O Ivanovom neverstvu progovorila je starleta Goga Terzić, koja za Espreso.co.rs otkriva kako ju je muvao ovaj muzičar.

foto: Printscreen

– On je mene muvao. Bio je jako pijan. To se desilo uoči njihove godišnjice braka. Nabacivao mi se i pričao mi je da ličim na njegovu suprugu. Ja lično ne podržavam slobodne devojke koje vole oženjene muškarce. Meni su to strašne stvari i zato sam ga javno isprozivala - rekla je Goga za naš portal i dodala da između Ivana i nje nije bilo ništa više od nabacivanja Andreaninog supruga. Starleta nam je rekla i šta misli o Andreani.

foto: Privatna arhiva

– Ja sam joj jedini skandal u životu i drago mi je što sam joj na neki način pomogla jer je ona bila jako neinteresantna i njen život je bio jako neinteresantan dok se ja nisam pojavila. Mislim da sam jako doprinela njenoj karijeri. Pogotovo što se tiče pesme "Cipele". Ta pesma i te kako ima veze sa njenim privatnim životom. Moje lično mišljenje je da nema pokvareni pogled i osmeh i da mi je jako žao nje i da mi je jako žene koja je prevarena - navela je Goga.

Bonus video

KAKVA IGRA SUDBINE! Sahranili basistu u 33. godini, a danas je član Miligrama dobio najlepšu vest na svetu i to posle 12 generacija

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.