VELIKA TRAGEDIJA U DOMU POZNATOG GLUMCA: Ovako se Andrija Kuzmanović OPROSTIO od svog OCA! (FOTO)
Andrija Kuzmanović je skrhan zbog iznenadne smrti oca, Foto: Printscreen / Instagram

tuga

VELIKA TRAGEDIJA U DOMU POZNATOG GLUMCA: Ovako se Andrija Kuzmanović OPROSTIO od svog OCA! (FOTO)

Andrija je u ranijim intervjuima pričao o tome kako je njegov tata želeo da se glumac bavi fudbalom

Objavljeno:

Andriji Kuzmanoviću iznenada je preminuo otac Radojica Kuzmanović u 64. godini. Poznati glumac se od roditelja oprostio fotografijom na društvenim mrežama.

Tridesetčetvorogodišnji glumac ispod slike svog oca napisao je samo "taja moj" sa emotikonom u obliku srca. Mnogobrojni prijatelji i kolege, među kojima su Gordan Kičić, Miloš Timotijević, voditeljka Marija Kilibarda, pevačica Zorana Pavić, komentarima podrške i saučešća pokazali su da su uz svog prijatelja u najtežim trenucima.

foto: Printscreen / Instagram

- Pamtiću ga kao izvanrednog čoveka, kao velikog umetnika i kao mog taju - rekao nam je sa setom u glasu glumac, koji je poznat po ulogama u filmu Montevideo, bog te video i serijama Ubice mog oca i Senke nad Balkanom.

Andrija je u ranijim intervjuima pričao o tome kako je njegov tata želeo da se glumac bavi fudbalom.

foto: Printscreen

- Nisam se zadržao u fudbalu, verovatno jer me nikad nije dovoljno interesovao. Uvek sam jurio tu neku umetničku stranu, iako se klincima ne nameće da glume, da idu u pozorište. Tata je hteo da budem fudbaler, a mama je izgurala tu umetničku stranu, i ispostavilo se da je bila u pravu - rekao je pre godinu dana u jednoj emisiji.

Podsetimo, Radojica Kuzmanović bio je istaknuti predstavnik folklorne umetnosti i nosilac nagrade za životno delo ansambla Kolo. Nagrađivan je najvišim priznanjima u zemlji i inostranstvu, a 2008. godine bio je angažovan kao koreograf na Pesmi Evrovizije u Beogradu.

Poslednje zbogom Sahrana sutra u Aleji zaslužnih građana

Sahrana Andrijinog tate, koji je bio dugogodišnji solista, umetnički direktor i direktor ansambla Kolo, obaviće se sutra u 14.30 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Opelo počinje u 14 časova u Crkvi Svetog Nikole.

Bonus video

IVAN GAVRILOVIĆ PRIZNAO ŠTO NIKAD NIJE PRE O VEZI SA ĆERKOM SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Ispao sam žrtveno jagnje, SPASAVAO SAM ŽIVU GLAVU posle svega, a o Mariji je odgovorio ŠMEKERSKI

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.