NAKON 42 GODINE ISPIVALA NAJVEĆA TAJNA PREMINULE PEVAČICE: Silvana je pokušača da UBIJE LJUBAVNICU svog muža!
Silvana Armenulić svojevremeno je važila za jednu od najvećih zvezda narodne muzike, Foto: Printscreen/youtube

SKANDAL KOJI JE POTRESAO JUGOSLAVIJU

NAKON 42 GODINE ISPIVALA NAJVEĆA TAJNA PREMINULE PEVAČICE: Silvana je pokušača da UBIJE LJUBAVNICU svog muža!

Silvana je presrela svog supruga i njegovu prijateljicu, koji su se vozili njegovim kolima, naletela svojim "kaprijem" na njih

Objavljeno: 18:49h

Silvana Armenulić svojevremeno je važila za jednu od najvećih zvezda narodne muzike u Jugoslaviji, a za takav status imala je sve neophodno: dobre pesme, popularnost, lepotu, glas.

Umela je i da intrigira javnost, na primer, kada je sa Lepom Lukić dogovorila svađe u medijima, dešavalo se i da joj se omakne poneki skandal. Neki se i još pamte.

foto: Printscreen Youtube

U prvim mesecima 1971. u štampi je osvanuo naslov "Šta se dogodilo u mračnoj ulici", u čijem objašnjenju piše da će Silvana morati da sedne na optuženičku klupu jer je Leposavi Jankov, prijateljici svog supruga Radmila Armenulića, nanela teške telesne povrede.

- Krivična prijava podneta je glavnom tužilaštvu i, ukoliko se ustanovi da postoji osnova za krivično gonjenje, Silvana će prilično vreme izguiti po sudu, jer će, osim krivične prijave, Leposava podneti i građansku tužbu za višemilionsku odštetu. Lekari su joj izdali uverenje da je invalid. Šta se zapravo dogodilo i zbog čega je Leposava podnela prijavu protiv Silvane? Teško je saznati pravu istinu jer i jedna i druga strana imaju svoju verziju - piše na početku članka.

Leposavina priča

U krivičnoj prijavi koju je podneo Leposavin advokat Vladimir Šešlija stoji:

Radimlo Armenulić
Radimlo Armenulić foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Silvana je presrela svog supruga i njegovu prijateljicu, koji su se vozili njegovim kolima, naletela svojim "kaprijem" na njih, i pošto su se automobili zaustavili, iskoristila je priliku da se fizički obračuna sa nedužnom Leposavom. Događaj se odigrao u sitnim satima. 1. marta ove godine, ispred Leposavinog stana u Ulici Maršala Tolbuhina 85. Prvi je iz kola izašao Radimilo, što je navodno iskoristila Silvana i svom snagom naletela na Leposavu, nanevši joj teške telesne povrde, najteže u predelu vrata, pa je Leposava morala neko vreme da leži i nosi plastičnu kragnu. Naknadnim pregledom usanovljeno je da je Leposava zapravo zadobila teške telesne povrede kičme, zbog čega su joj lekari izdali uverenje da je trajni invalid. U krivičnoj prijavi protiv Silvane, Leposava ističe da to nije prvi put da je pevačica napada. Ne samo što joj je pretila telefonom nego se usudila da upadne u njen stan i fizički je napadne. Leposava tada nije tražila intervenciju policije jer je verovala da će se Silvana smiriti. Prema navodima Leposave, Radimlo i Silvana trebalo je da se razvedu kako bi on mogao da se oženi Leposavom.

Osim fizičkog napada, Silvana je, navela je tada Leposava, optužila i za povredu morala.

foto: Printscreen

- Neki su listovi objavili njenu izjavu kako sam prisluškivala njene razgovore i sve to prenosila njenom suprugu. Navodno sam tako uspela da ga osvojim. Time je Silvana povredila moj poslovni moral, pravila službe, jer je nama zabranjneo da prisluškujemo tuđe razgovore, a još manje da ih prenosimo dalje. Ne odgovora istina da sam Radmila tako upoznala. Mi se odavno poznajemo - rekla je Jakovljeva koja je tražila od Okružnog javnog tužilaštva u Beogradu da podnese tužbu protiv Silvane, da je proglasi krivim i osudi.

Silvanina priča

Prilikom jednog susreta novinara ovog lista sa Silvanom, uveravala ga je da su to izmišljotine. O ovom navodnom incidentu pisalo se još u tadašnjim medijima, ali istina nikada do kraja nije razrešenjena. Od 1976. godine, kada je Silvana nastradala u saobraćajnoj nereći, ovaj događaj se više nije pominjao.

Bonus video:Le

(Espreso.co.rs / Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.