LUKA LAŽUKA, PRODAVAC MAGLE BEZ DINARA U DŽEPU: Svi detalji VELIKE PREVARE koju je LAZUKIĆ mesecima SPREMAO NATAŠI!
Foto: Marina Lopičić, Sonja Spasić

ESPRESO OTKRIVA!

LUKA LAŽUKA, PRODAVAC MAGLE BEZ DINARA U DŽEPU: Svi detalji VELIKE PREVARE koju je LAZUKIĆ mesecima SPREMAO NATAŠI!

Nataša i Luka imali su prvo saslušanje u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u aprilu prošle godine

Objavljeno:

Uskoro će se navršiti tačno godinu dana od kada je Nataša Bekvalac podnela zahtev za razvod od supruga Luke Lazukića nakon što ju je brutalno pretukao 14. aprila prošle godine. Od tada kreće prava drama u pevačicinom životu. Lazukić je dobio zabranu prilaska Bekvalčevoj, ali je izgleda bio rešen da joj napakosti po svaku cenu. Prvo je tužio Natašinog oca za pretnje u emsiji na RTS-u, zbog kojih je Dragoljub Bekvalac morao na saslušanje, te mu je oduzeto oružje. Tu se Lazukić nije zaustavio, pa je tražio da mu pevačica isplati 160.000 evra, tačnije, novac u vrednosti najluksuznijeg stana u Beogradu. Kako se tada pisalo, navodno se i vlasništvo nad Natašinim salašom u Čeneju u vrednosti od 200.000 evra dovodilo u pitanje, jer je kako su mediji prenosili, Luka navodno tvrdio kako je i on dosta novca uložio u njegovo renoviranje i sređivanje.

foto: Printscreen

Pa iako su i prva dva Natašina braka bila pod lupom javnosti, nijedan se nije završio ovakvim skandalom. Međutim sve to što je javnost čula i videla o slučaju Bekvalac - Lazukić, samo je deo agonije koja je trajala mesecima, kaže dobro obavešten izvor za Espreso.co.rs, i otkriva sve detalje njihovog braka, o kojima Nataša nikada nije želela da priča u javnosti.

- Nataša nije htela da priča o nekim stvarima koje je Luka radio, jer ju je bilo sramota umesto njega. On je bio njen izbor, pa bi to bila i njena bruka, jedino što ona nije ni znala kakav izbor u stvari pravi, kad je odlučila da se za njega uda. Nije znala da se čovek sve vreme u stvari lažno predstavljao. Kad su se kockice sklopile i kad je skopčala sve njegove laži, prevare i manipulacije, već je bila duboko u celoj priči, a Katja je uveliko bila na putu - počinje priču izvor za Espreso.

foto: Dragana Udovičić

- Nataša i Luka su se upoznali na Ibici, dok je ona još bila sa Ljubom. Odmah se zaljubila, između njih dvoje je proradila hemija, i sve se jako brzo desilo. Nataša je bila ubeđena da je on taj, sve dok nije shvatila da je bukvalno sve što je pričao laž i izmišljotina. Taj se čovek doslovce lažno predstavljao. Njega su u kraju prozvali zbog baronisanja Luka Lažuka. Čak je i nadimak dobio zbog toga što je opšte poznato da non-stop laže. Rekao je da ima stan u Londonu, i još nekoliko stanova po inostranstvu, a Natašu je slagao i da je kupio stan iznad njenog - priča izvor za Espreso i nastavlja:

foto: Printscreen Instagram

- Došao je jedan dan sa nekim ključevima i rekao Nataši da je kupio stan odmah iznad njenog, i da bi trebalo da krenu da gledaju stvari za njega, da ga renoviraju i spreme za useljenje, da bi se na kraju ispostavilo da je izmislio celu priču. Komšije iznad Nataše jesu prodavale taj stan u tom trenutku, ali on ga nikad nije kupio, niti bi imao čime. Njega da istrese čovek iz gaća ne bi mogao da skrpi 10 evra. Elem, njega su vremenom upoznale komšije, i ovi ljudi su mu ostavili ključeve i zamolili ga kad dođu potencijalni kupci, da ih samo sprovede i pokaže im stan, da oni ne bi svaki čas dolazili, jer nisu bili blizu, a on je Natašu uspeo da ubedi da je stan njegov. I to je je verovatno i najbolesnija laž koju je smislio, a bilo ih mnogo i konstantno - otkriva izvor za Espreso bizarne detalje Lazukićeve prevare.

foto: Printscreen Youtube

- On se Nataši odmah uvalio u stan, a sve pod izgovorom kako svi ti stanovi koje ima moraju nešto da se sređuju, i kako nijedan nije useljiv tog trenutka, ali joj je sve vreme govorio kako čim srede, sele se. Naravno nikad ništa od toga nije bilo, jer ništa od svih tih nekretnina on nikada nije imao. Sve je bila izmišljotina. Ima kao neki biznis, a u stvari je prodavac magle bez dinara u džepu. Od Nataše se grebao sve vreme, a pre nje se grebao od ortaka. Piće u kafiću nikad nije platio. Pozajmi džip od nekoga na dan ili dva, i onda govori kako je njegov, a kad ga vrati, kaže da ga je pozajmio drugu. Pozajmio je tako i džipa kad je išao po Natašu i Katju u porodilište da ih vozi kući. On je sve oko sebe uspeo da ubedi da ima i da jeste sve ono što je tvrdio da jeste i za šta se predstavljao. Grebao se od svih redom, pozajmljivao pare, lagao da će da vrati, juri ga pola Beograda za dugove. On je klasičan prevarant. I doduše u tome nije loš, čim je uspeo da obmane gomilu ljudi, a onda i Natašu, koja mu je poverovala jer se zaljubila - priča izvor i objašnjava:

foto: Vladimir Sporčić

- Čak i kad je počela da shvata da nešto nije u redu sa njegovim pričama, i da se od njegovih priča ništa ne dešava, ona je to pravdala i mazala sebi oči, jer nije ni mogla ni želela da veruje da je on u stvari taj drugi čovek - lažov i prevarant. Kad je već bilo očigledno da laže i mulja, krenula je da ga pritiska i ispituje, on se izvlačio, onda je počeo i da je vara, postao je agresivan, a sve je na kraju kulminiralo kad ju je pretukao, samo zbog toga što je slab, a onda rešio da nastavi da je maltretira i još on zahteva neke pare na kraju. Posle svega nije ga blam ni to da traži - otkriva izvor za Espreso i zaključuje kako se Nataša u stvari spasila na vreme, i to mnogo većeg zla koje je mogla da navuče sebi, jer da je ovo potrajalo bilo bi kako izvor tvrdi i mnogo gadnije.

foto: Stefan Jokić

Nataša i Luka imali su prvo saslušanje u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u aprilu prošle godine, a tom prilikom nisu se susreli, jer je Lazukić već tada imao zabranu prilaska pop-pevačici. U Prvom osnovnom sudu je krajem februara nastavljeno je suđenje Luki Lazukiću za nasilje u porodici, a on je u pratnji advokata došao na ročište. Budući da Nataša Bekvalac nije morala da prisustvuje ovom ročištu, u sud je došao samo njen advokat. Lazukić je bio poprilično raspoložen, a prilikom ulaska u sud nije se obraćao novinarima, razgovarao je samo sa svojim advokatom.

foto: Filip Plavčić

Advokatski tim IT stručnjaka pokušava da ospori izveštaj lekara iz Urgentnog centra koji je pregledao Bekvalčevu pošto je zatražila medicinsku pomoć posle batina koje je dobila. Prošlo ročište je prekinuto zbog uzavrelih strasti jer je Lazukićev tim tvrdio da je izveštaj lekara iz Urgentog centra krivotvoren.

foto: Filip Plavčić

Advokat Nataše Bekvalac, Zoran Ateljević tada je rekao da je suđenje odloženo za 25. april da se odluči o dokaznim predlozima stranaka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.