ŠOU JOŠ NIJE NI POČEO, A VODITELJKA POTKAČILA KIJU: Nje samo još nema na MOM FRIŽIDERU! Kockareva joj dala OBEĆANJE
Ana Mihajlovski je "bocnula" Kiju, Foto: Printscreen

SEVNULE VARNICE

ŠOU JOŠ NIJE NI POČEO, A VODITELJKA POTKAČILA KIJU: Nje samo još nema na MOM FRIŽIDERU! Kockareva joj dala OBEĆANJE

Voditeljka novih "Pinkovih zvezda" je Ana Mihajlovski, a u prvoj emisiji gledaoce će upoznati sa pažljivo biranim petočlanim žirijem

Objavljeno:

Nakon mnogo najava, gledaoci će već u nedelju videti prvu epizodu ovog šou programa oko kog je vladalo veliko inetresovanje medija.

Jedan od najboljih srpskih glumaca Srđan Žika Todorović, direktor CEBEF-a Damir Handanović, voditeljka Dušica Jakovljević i pevači i bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović odlučivaće o sudbini daljeg takmičenja više od 150 kandidata. Takmičari će pokušati da osvoje simpatije žirija, a samo odabrani finalisti boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara!

foto: Printscreen / Youtube, Paparazzo lov

Za "Pinkove zvezde" prijavilo se više stotina darovitih ljudi, a već u nedelju gledaocima će se predstaviti prvi takmičari koji će svojim talentom ili veštinom pokušati da oduševe žiri, ali i milionski auditorijum.

Voditeljka novih "Pinkovih zvezda" je Ana Mihajlovski, a u prvoj emisiji gledaoce će upoznati sa pažljivo biranim petočlanim žirijem.

- Da li smo spremni za jedan potpuno drugačiji i novi talent šou? Znam da ja jesam, a vidim da je i publika. Dobrodošli, počinju nove "Pinkove zvezde"! - započela je Ana prvu emisiju.

foto: Printscreen

Posebno zanimljiva je bila Anina najava Kije Kockar, koja je nakon učešća u "Zadruzi" stekla veliku popularnost, započela uspešnu pevačku karijeru i dobila brojne angažmane. Upravo zbog njene popularnosti, Ana se našalila kako Kije nema još samo na njenom frižideru, zbog čega joj je Kija dala obećanje.

- Pošto je Ana rekla da iskačem iz frižidera, ja ne mogu da stignem od obaveza, ali molim produkciju da za sledeću emisiju nabavi jedan magnet sa mojim likom, da ga poklonim Ani. Pa da joj budem i na njenom frižideru - rekla je Kija.

Nakon predstavljanja četvoro članova žirija, Ana je najavu petog člana, Slobe Radanovića, prepustila upravo Kiji.

foto: Printscreen

- Peti član našeg žirija je jedan gospodin koji se inače takmičio na ovoj sceni, u prvoj sezoni "Pinkovih zvezda" i osvojio treće mesto, iako je trebalo da osvoji prvo. Ja sam se toliko trudila da on pobedi, ali nema veze, to ga nije sprečilo da postane velika zvezda. Sa nama večeras Slobodan Radanović - najavila je Kockareva bivšeg supruga.

Da li su Kija i Sloba zaista jedno drugom oslonac, kakav su odnos razvili Dušica i Žika, da li je Damir zaista najstroži član žirija, ali što je najvažnije - kakvi će se to talentovani ljudi predstaviti na velikoj sceni - gledaoci će saznati već u nedelju na TV Pink!

Bonus video

MARIJA ŠERIFOVIĆ ŠOKIRANA OTIŠLA IZ NOVOG SADA: Ovo pevačica nikad nije doživela, pogledajte šta je uradila na kraju koncerta

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.