SEĆATE SE VIRDŽINE IZ KULTNOG FILMA? Danas ima 43 godine, udata je za POZNATOG MUZIČARA i bila je U RIJALITIJU!
Marta Keler ostvarila se u ulozi popularne Virdžine, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

SEĆATE SE VIRDŽINE IZ KULTNOG FILMA? Danas ima 43 godine, udata je za POZNATOG MUZIČARA i bila je U RIJALITIJU!

Decenije su prošle od njenog velikog filmskog uspeha

Objavljeno:

Marta Keler danas ima 43 godine. Poznati lik zaigrala je sa nepunih 15 godina. Danas je u braku s popularnim muzičarem, Zijom Valentinom i mama dečaka Gordana (8).

Decenije su prošle od njenog velikog filmskog uspeha, a ona se minimalno promenila.

foto: Printscreen

Marta je iz Kikinde, a samo dve godine nakon pomenute uloge koja je bila veoma zapažena i koja joj donela nagradu “Feliks” u Berlinu (i zbog koje su je smatrali čudom od deteta), pojavila se u filmu “Suze i njene sestre”. Diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti, na odseku glume. Bavila se i radio novinarstvom, pet godina se kao voditeljka družila sa slušaocima jedne radio stanice.

Oprobala se 2006. i u rijaliti programu Veliki brat. Izuzetno je propraćena bila njena veza sa Zijom Valentinom, sa kojim je pre sedam godina dobila sina.

Vratila se na kraju glumi, najaktivnija je u pozorištu i već četiri godine član Pirotskog narodnog pozorišta.

– Meni je tamo u Pirotu fantastično. Prihvatili su me i prigrlili kao svoju, stvarno. Nemam utisak da sam došla iz drugog grada. Kada boravim u Pirotu, ja sam kod porodice Manić, kod divnih ljudi, oni su stvarno fantastični. Ma svi su tamo super. Mi smo u pozorištu svi kao jedna familija. Nema sujete, nema ničeg lošeg – oduševljeno je svojevremeno rekla Marta u intervjuu za Puls.

Lepa glumica nikada nije patila za venčanicom, burmom niti svadbom, pa je i priznala:

– Zijo i ja smo totalno van tih tradicionalnih stvari. Nismo nikada planirali svadbu. Nikada u svom životu sebe nisam zamišljala u beloj haljini, ovakvu, onakvu… Ne, nije nam to važno. Zato je naš Gordan ultramoderan tip, ima dva prezimena – Gordan Rizvanbegović Keler.

Bonus video

ŽURKA: Edin Džeko slavio rođendan uz trbušne plesačice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.