OBRAČUN PORODICE ŠAULIĆ SA ŠABANOVIM UBICOM: Odlučili da Turčina koji je izazvao SUDAR ganjaju DO SAMOG KRAJA!
Šaban Šaulić, Foto: WESTFALEN-BLATT.DE, DRAGAN KADIĆ

ONI NEĆE ODUSTATI

OBRAČUN PORODICE ŠAULIĆ SA ŠABANOVIM UBICOM: Odlučili da Turčina koji je izazvao SUDAR ganjaju DO SAMOG KRAJA!

Gordana se navodno raspitala i koliko finansijsku štetu može da naplati od Alsina. Iako joj novac neće nadoknaditi gubitak muža, ima plan u šta će investirati nadoknadu.

Objavljeno:

Porodica Šabana Šaulića tužiće Alsina Levanta, koji je izazvao udes u kojoj je pevač poginuo 17. februara. Njihova namera je da Turčin koji je vozio pijan i bez vozačke dozvole, i to ukradeni automobil, dobije što veću moguću kaznu, a planiraju i da naplate odštetu za pretrpljen bol zbog gubitka voljenog člana porodice. Oni mogu da dobiju više od 300.000 evra koliko bi pevač zaradio od najmanje 20 ugovorenih nastupa u 2019. godini.

foto: Dragan Kadić

- Iako će nemačka policija i tužilaštvo po službenoj dužnosti Levanta procesuirati, oni ne žele da sede skrštenih ruku. Trenutno se raspituju kakvu kaznu Alsin može da dobije, tačnije koliko godina će provesti u zatvoru. To prvenstveno žele da urade kako Turčin više ne bi izazvao ovakvu tragediju i još neku porodicu zavio u crno - objašnjava izvor "Starsa". Gordana se navodno raspitala i koliko finansijsku štetu može da naplati od Alsina. Iako joj novac neće nadoknaditi gubitak muža, ima plan u šta će investirati nadoknadu.

foto: Vladimir Sporčić, Dragana Udovičić

- S obzirom na to da je porodica odlučila da od kuće u Šapcu naprave Šabanov muzej, novac će da ulože u to kako bi očuvali lepu uspomenu na pevača. Podsećanja radi, kako je utvrdila obdukcija, Šaban je preminuo od posledica sudara, kao i njegov muzičar Mirsad Kerić. Kum Slobodan Stojadinović, koji je bio sa njima u kolima, i dalje se oporavlja od teških povreda.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.