KIJA ĆE ZADRŽATI SINDROM ŽRTVE DA BI OPRAVDALA POBEDU: Dušica zbog Slobe BOCNULA Kockarevu u emisiji
Dušica je dala svoje viđenje stvari, Foto: Printscreen

POLEMIKA

KIJA ĆE ZADRŽATI SINDROM ŽRTVE DA BI OPRAVDALA POBEDU: Dušica zbog Slobe BOCNULA Kockarevu u emisiji

Iznela svoje mišljenje

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović gostovali su zajedno u emisiji Amidži šou.

Kao bivši bračni par, imaju problem u najavi dok borave na istom snimanju, kako je rekao voditelj, a onda je Damir Handanović dolio ulje na vatru.

foto: Printscreen

- Tu imamo problem, imamo vatru koju pali samo gospodin Handanović - rekla je Kristina pre nego je i kompozitor počeo da priča.

foto: Printscreen

- Ja to nisam primetila uopšte. Kija će zadržati onaj sindrom žrtve ne bi li opravdala Zadrugu 1 - ubacila se Dušica Jakovljević opaskom na račun pobednice prošle sezone, kako bi sprečila eventualnu svađu u studiju bivših supružnika, s obzirom da je krenulo žestoko.

- Niko tu nikoga ne napada, samo imam pravo na svoje mišljenje. Pitao sam Slobu jednom: "Slobodane, šta si ti sve izneo na svojim leđima, stvarno, jel si ti nekada pio bromazepam, jer ja bih pio" - rekao je iskreno Damir pa priznao da mu je Radanović rekao da nije pio nikada.

foto: Printscreen

- Doduše, možda uopšte niste daleko od istine. Možda će ljudi potpuno drugačije gledati Slobu od ovog serijala "Pinkovih zvezda" - zaključila je Dušica kao da nije bilo dovoljna prethodna rečenica.

- Videćemo. Ja ne bih komentarisla na dalje - zaključila je brzo Kockareva pa prekinula polemiku u emisiji Amidži šou.

Bonus video

KAKVA IGRA SUDBINE! Sahranili basistu u 33. godini, a danas je član Miligrama dobio najlepšu vest na svetu i to posle 12 generacija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.