DŽONI DEP KAŽNJAVA SRBE SA 2.000 EVRA: Na snimanju niko nije smeo da mu priđe, a evo ZBOG ČEGA je OVAKVA KAZNA...
Džoni Dep u Srbiji pokazao kako izgledaju ozbiljne produkcije, Foto: Profimedia

BILO MU JE LEPO, A ONDA...

DŽONI DEP KAŽNJAVA SRBE SA 2.000 EVRA: Na snimanju niko nije smeo da mu priđe, a evo ZBOG ČEGA je OVAKVA KAZNA...

Otkrivena rigorozna pravila sa snimanja filma "Minimata" u Beogradu

Objavljeno:

Holivudski glumac Džoni Dep, koji je u prethodnih mesec dana snimao film "Minamata" u Beogradu pružio je uvid mnogim Srbima u to kako izgledaju ozbiljne produkcije, ali i kazne koje se kreću do 2.000 evra.

Naime, u okviru takvog jednog projekta potpisuju se ugovori koji su toliko striktni, da su kazne predviđene za svaki prekršaj toliko velike kako se nikome ne bi isplatilo da bilo kako rizikuje da nešto od detalja sa seta iscuri u javnost.

Producenti filma „Minamata“ angažovali su veliki broj Srba na snimanju za razne potrebe, od poslova u organizaciji, logistici, obezbeđenju do statista na samom setu.

Slavni glumac je sa papagajem pričao srpski
Slavni glumac je sa papagajem pričao srpskifoto: Printscreen / Facebook

Kako kaže izvor za „Alo!“, koji je angažovan na snimanju filma, a koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti, svako od njih se zakleo na apsolutnu ćutnju.

Potpisali smo ugovor koji je užasno rigorozan. Svakog dana, po dolasku na posao, moramo da ostavimo telefone i sve druge uređaje koji bi mogli da snimaju. To nikako ne smemo da imamo kod sebe dok smo na poslu. Nema slikanja, nema selfija, sve je to strogo zabranjeno! Džonija Depa sam video nekoliko puta, ali njemu niko ne sme da priđe. On komunicira samo s rediteljem i glavnim organizatorom. Naravno, šminkeri, frizeri, kostimografi imaju prilaz do njega, kao i kolege glumci, ali svi ostali ne smeju da mu priđu. On je zvezda u pravom smislu te reči", priča izvor za "Alo!" i otkriva kakva je kazna za prekršaj ugovora.

Ako se pojavi bilo kakva fotka sa seta, kazna je 2.000 evra! Niko nije lud da rizikuje da mu se tolike pare izbiju iz džepa, naročito kad se na ovakvom filmu dobro zarađuje", priča izvor.

U slobodno vreme Dep se šetao Beogradom
U slobodno vreme Dep se šetao Beogradomfoto: Ana Paunković

On u prvom trenutku nije želeo da prizna kolika je cifra, ali je na kraju ipak popusito:

Zarada je za naše prilike i više nego odlična. Moj dan na setu je 100 evra, a za put u Crnu Goru sam dobio i smeštaj i hranu. To je odlična plata, pa samim tim niko i ne želi da rizikuje da na bilo koji način ugrozi posao. Da je nama samo više posla, lako bismo mi prešli preko svih zabrana", zaključuje izvor.

Inače, snimanje na Balkanu se polako privodi kraju, pa će već za dva dana sve biti gotovo. Džoni Dep, koji u „Minamati“ tumači lik fotografa Vilijama Judžina Smita, poprilično je uzburkao Beograd svojom posetom. On je u prestonici boravio u hotelu u kojem niko nije mogao da mu priđe, jer je njegov penthaus imao poseban ulaz kroz garažu. Takođe, osoblje hotela nije smelo da ima nikakav kontakt s holivudskom zvezdom jer je Dep sa sobom poveo čitav svoj tim - od kuvara, stiliste, obezbeđenja, pa do konobara i posluge.

Ipak, i pored svih mera obezbeđenja, Dep je izlazio u grad, viđen je u brojnim kafanama i pohvalio se kako mu je boravak u Beogradu baš prijao.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.