ZALUDELA JE NAJMOĆNIJEG CRNOGORCA, A RODILA JE ĆERKU DRUGOM: Ovo je razlog zašto je Jami otkazala svadbu!
Pevačica Jasna Milenković Jami, koja je devedesetih žarila i palila, Foto: Printscreen

NIJE JOJ BIO SUĐEN

ZALUDELA JE NAJMOĆNIJEG CRNOGORCA, A RODILA JE ĆERKU DRUGOM: Ovo je razlog zašto je Jami otkazala svadbu!

Zbog nje je Milo Đukanović slao privatni avion kako bi došla na nastup

Objavljeno:

Pevačica Jasna Milenković Jami, koja je devedesetih žarila i palila estradnim nebom, povukla se 2001. sa javne scene zbog trudnoće.

Naime, ona je tada rodila ćerkicu Leu, premda u to doba nije govorila o tome ko je otac njenog deteta, niti je par ozvaničio ljubav pred zakonom.

Ipak, šira javnost je imala priliku da ga upozna prošle godine i to u jednom od najgledanijih TV formata - rijalitiju Zadruga.

Naime, on se pojavio pred kamerama imanja u Šimanovcima kao podrška jednom od tadašnjih zadrugara - Anđelu Rankoviću, čiji je ujak.

Njegovo ime je Predrag Peđa Ranković, a po zanimanju je frizer.

foto: Damir Dervišagić

Iako je par pre skoro dve decenije želeo da stane pred oltar, Jami je shvatila da to ipak nije ljubav za ceo život, te su odustali od venčanja koje je bilo planirano.

Podsetimo, zbog nje je Milo Đukanović slao privatni avion kako bi došla na nastup.

- Mislim da sam primala dosta kritika zbog toga što me nema u medijima, a bila sam na terenu veoma aktivna. Kritike su bile toliko žestoke da je bilo i uvredljivih. Nisam želela da snimam ono što svi snimaju, čekala sam dobru pesmu - rekla je nedavno Jami u Kontraviziji.

Bonus video

NISAM ČITAO LUNINU KNJIGU, NEMAM VREMENA ZA GUBLJENJE: Sloba Radanović zaveo mladu Đoganijevu, pa šutnuo, a onda svoju bivšu ženu KIJU NAZVAO KOLATERALNOM ŠTETOM!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.