PREREZAĆU TI GRKLJAN: Radi PRETE SMRĆU! Bogatašica iz Bosne traži pevačicu svuda, A EVO ZBOG KOGA!
Rada Manojlović, Foto: Dragana Udovičić

STRAHUJE ZA ŽIVOT

PREREZAĆU TI GRKLJAN: Radi PRETE SMRĆU! Bogatašica iz Bosne traži pevačicu svuda, A EVO ZBOG KOGA!

Devojka se hvali kako je Haris njen, pokazuje njihovu zajedničku sliku

Objavljeno: 20:12h

Grandovoj pevačici Radi Manojlović je ugrožen život i to zbog njenog dečka, Harisa Berkovića. Naime, Haris ima mnogo obožavateljki koje ga opsedaju, Radi to naravno ne smeta, ali nedavno se pojavila mlada i ramažena bogatašica iz Bosne koja je prešla granicu.

- Devojka je preterala sve mere i granice! Svima se hvali kako je Haris njen, pokazuje njihovu zajedničku sliku. Kaže da će Rada biti mrtva! Poručila joj je da će joj neko prerezati grkljan.

foto: Damir Dervišagić

- Mala nije normalna, uzela je Radine slike i bode ih šilom i šrafcigerom! Njeni prijatelji su upozorili i njene roditelje da hitno reaguju, jer je zrela za psihijatrsisko posmatranje, ali oni se pravi ludi - kaže izvor za Skandal i dodaje:

- Najgore od svega je što ne postoje elementi da se ona eventualno prijavi policiji. Oni bi to okarakterisali kao dečije gluposti, ali verujte da nije baš tako bezazleno. Zabrinut je i Haris, ali ruke su mu vezane. Ako bilo šta pokuša, mala je namazana, možda i njemu natovari neki napad na vrat, a i sami znate kako to danas funkcioniše.

foto: Dragan Kadić

- Ja ne razumem njene roditelje, ali verovatno ih je sramota da neko njihovu ćerku proglasi ludačom, ali bolje i to nego da neko strada. Ne znam šta će Rada da preduzme, ali ja bih ovo ozbiljno shvatila. Nadam se da će se sve dobro završiti i da će ostati samo na pretnjama - završava priču izvor.

Bonus video

MAJKA KSENIJE PAJČIN U SUZAMA NA GROBLJU: Ljubica zapalila sveću i ljubila spomenik pokojne ćerke!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.