LEKARI SE BORILI ZA NJEN ŽIVOT: Tijana Ajfon UMALO ISKRVARILA NASMRT... Hitno operisana... ZA DLAKU SE IZVUKLA!
Starleta dugo trpela jake bolove, Foto: Printscreen

JEZIVO

LEKARI SE BORILI ZA NJEN ŽIVOT: Tijana Ajfon UMALO ISKRVARILA NASMRT... Hitno operisana... ZA DLAKU SE IZVUKLA!

U poslednji čas je dovezli u bolnicu

Objavljeno:

Starleta Tijana Ajfon hitno je prebačena u bolnicu kada joj je u toku noći pukao čir na dvanaestopalačnom crevu i izazvao obilno unutrašnje krvarenje.

Naime, Tijana je danima trpela jake bolove, ali nije ni slutila šta joj se dešava.

Pre nego što je završila u bolnici, Tijana se danima žalila na jak bol u stomaku zbog kog nije mogla ni da sedi, ni da spava. Osećala je mučninu i svakodnevno je pila tablete kako ne bi povraćala. Mislila je da je zakačila neki virus, a pila je i tablete protiv bolova. Međutim, kada ju je čudan bol i nagon za povraćanjem totalno slomio,bilo je jasno da se nešto ozbiljno dešava. I dalje nije htela da sluša savet prijatelja i da ode lekaru", priča izvor blizak starleti za "Alo!" i dodaje:

Tijana Ajfon se za dlaku spasla
Tijana Ajfon se za dlaku spaslafoto: Dragan Kadić

Onda ju je jednog jutra oko pet probudio oštar bol koji joj je ubrzo obuhvatio celo telo. U suzama je pozvala najbolju prijateljicu vrišteći i moleći je da dođe jer je mislila da će umreti. Kada je drugarica stigla, našla ju je na podu spavaće sobe. Pozvala je Hitnu pomoć, koja je Tijanu stavila na nosila i prevezla je u bolnicu. Kada su stigli, lekari su konstatovali da joj je pukao čir i da se radi o ozbiljnom unutrašnjem krvarenju". Shvatili su da nema vremena za čekanje i odmah je prebacili u salu za operacije. Kada se sve završilo, objasnili su joj da je za dlaku izbegla smrt i da dan operacije slavi kao drugi rođendan. Nedelju dana je provela u bolnici i sada se uspešno oporavlja", ispričao je izvor.

Tijana Ajfon takođe je potvrdila da je zamalo nasmrt iskrvarila.

Nisam očekivala da tako nešto može da mi se desi, ali sada je gotovo i to je iza mene, zaključuje starleta za "Alo!".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.