DOSAD NEPOZNATI DETALJI ODNOSA CECE I ARKANA: On je svedočio o njihovoj LJUBAVI, a sada otkriva kako je SVE POČELO!
Željko Ražnatović Arkan spasao je Cecu od muslimana, Foto: Printscreen Youtube

prvo je spasio, a onda...

DOSAD NEPOZNATI DETALJI ODNOSA CECE I ARKANA: On je svedočio o njihovoj LJUBAVI, a sada otkriva kako je SVE POČELO!

Arkan je samo odgovorio da za njega ne postoji nemoguće i odmah angažovao svoje prijatelje kako bi Svetlanu Veličković prebacili u Beč 

Objavljeno: 16.03.2019. 11:59h
  • 103

Nekadašnji oficir Srpske dobrovoljačke garde i stric Milorada Ulemeka Legije, Mihajlo Ulemek, gostujući u jednoj emisiji otkrio je kako je sve počelo između Željka Ražnatovića Arkana i Cece

foto: Printscreen

“Arkan i Oliver Mandić su bili jako dobri prijatelji i jednog dana dolazi on kod Arkana u Erdut da mu se požali na veliki problem koji ima”, počeo je Ulemek. 

Oliver je tada Željku objasnio kako postoji jedna mlada, lepa i dobra pevačica koja se nalazi u Švajcarskoj kod nekih muslimana.

foto: Printscreen / Youtube

“Otišla je po ugovoru, pričao je Oliver Mandić Arkanu, a oni su joj uzeli pasoš, zatim i drogirali. Prvo su joj ubrizgavali drogu u pomorandže i jabuke. Ošišana je do glave, a majka i otac kukaju i plaču”, nastavlja Mihajlo Ulemek.

Onda Ulemek otkriva kako je Oliver zamolio Željka da je izbavi iz tog ropstva.

Arkan je samo odgovorio da za njega ne postoji nemoguće i odmah angažovao svoje prijatelje kako bi Svetlanu Veličković prebacili u Beč“

Nakon izvesnog vremena Ceca se pojavljuje na jednoj svadbi u Erdutu, Oliška je doveo da peva”, nastavlja Ulemek.

foto: Printscreen

I dodaje kako su Arkanove prve reči kada ju je ugledao bile: “Što si mi je doveo?”, obraćajući se Oliveru Mandiću.

Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka, kaže kako mu je jednom prilikom u nekom hotelu u Banjaluci, na vrata sobe zakucala Ceca.

Pustio ju je unutra, ali ove njene reči nije očekivao.

“Zamolila me je tada da kažem Željku koju lepu reč za nju, jer je ne j*ebe ni dva odsto”, rekao je Mihajlo.

foto: Epa/Drago Vejnović

On joj je tada objasnio da Arkanu nema ništa lepo da kaže za nju.

“Pušila je cigaru za cigarom, on to nije voleo. Pila je pivo za pivom, čovek u životu nije popio alkohol, on to ne voli. Nisam spavao sa njom pa da znam kakva je u krevetu. Kako da je hvalim?”, nastavlja Legijin stric za Balkan info i dodaje da se nakon njegovih reči Ceca samo okrenula i otišla.

Prema njegovim rečima, nakon ovog događaja iz hotela je Ceca Radetu Rakonjcu kazala da će od njihovog komandanta napraviti malecnog čoveka.

Mihajlo je Radetu samo kazao da ta priča ne pije vodu i da glupa pevačica Arkanu ne može ništa. Rakonjac je Ulemeka upozorio na činjenicu da Ceca nije naivna.

foto: Printscreen Youtube

“Prošlo neko vreme, i mene Arkan pozove da dođem u Beograd. Krenemo ka nekoj privatnoj kući, unutra mrak, kad ono studio Marine i Fute Tucaković. Oblepljen kartonima za jaja, Ceca u nekom staklenom kavezu sa slušalicama, onaj tamo nešto miksuje”, priča Mihajlo Ulemek

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media