ZGRADA KSENIJE PAJČIN POSTALA JE UKLETA: Nakon njenog UBISTVA porodica poznate pevačice prošla je kroz PAKAO!
Kseniju Pajčin pre tačno devet godina monstruozno je ubio njen dečko Filip Kapisoda, Foto: Printscreen Youtube

jezivo!

ZGRADA KSENIJE PAJČIN POSTALA JE UKLETA: Nakon njenog UBISTVA porodica poznate pevačice prošla je kroz PAKAO!

Zgrada u Nikšićkoj ulici postala je ukleta nakon ubistva, te je pevačica odlučila da se odeseli na drugi kraj grada

Objavljeno:

Pevačicu Kseniju Pajčin pre tačno devet godina monstruozno je ubio njen dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

U zgradi u Nikšićkoj ulici na Voždovcu, u kojoj je živela pokojna pevačica prve komšije bile su joj pevačica Savka Gazivoda, poznatija kao Saška Karan, njen suprug Aleksandar i njihova ćerka Miljana.

Kako Saškin suprug veruje, zgrada u Nikšićkoj ulici postala je ukleta nakon ubistva, te se on sa porodicom odselio na drugi kraj grada.

foto: Marina Lopičić, Privatna Arhiva

- Saška je prilično sujeverna. Kada se izdešavalo to sa Ksenijom, nju je to potpuno poremetilo. Ona je tu devojku volela kao svoju ćerku. Ona je bila vrlo kulturna i šarmantna, vaspitano i divno stvorenje. Ma Saška ju je mnogo volela. Ta smrt je nju toliko pogodila, ja nisam pamtio da je Saška toliko bila skrhana, mesecima ju je držalo. Ja na sahranu nisam mogao da odem - rekao je Aleksandar Gazivoda za Pink.rs i dodao:

- I nama su se dešavale u toj zgradi raznorazne stvari. Umalo i da se razvedemo. Ne možete da verujete kakve smo probleme imali sa ćerkom. Naša Milja je tada imala 12 godina, svake noći budila se u jedan i plakala po 15, 20 minuta, nije mogla da prepozna ni mene ni majku. To su bile strašne scene. Saška je to povezivala sa Ksenijom. Mi smo na kraju morali da odemo odatle. Prodali smo zajednički stan na Voždovcu. To je bio loš period za nas. Saška u tu zgradu nije mogla da uđe, to bilo užas, jedva je dočekala da se odselimo i to se dogodilo ubrzo posle Ksenijine smrti. I danas, nakon toliko godina kad god pomislimo na to obuzme me jeza, najradije bih da sve to zaboravim - rekao je Saškin suprug.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.