DOK SU ŽIVOJINOVIĆI SLAVILI PRINOVU, BANUO JE ON: Otkrivamo šta se dešavalo na slavlju godine!
Porodica Živojinović, Foto: Damir Dervišagić

neočekivani gost

DOK SU ŽIVOJINOVIĆI SLAVILI PRINOVU, BANUO JE ON: Otkrivamo šta se dešavalo na slavlju godine!

Slavlje povodom rođenja Aleksandra trajalo je danima, a sada je otkriveno i da su kumovi danima izlazili i slavili do jutarnjih časova

Objavljeno:

Filip Živojinović je rođenje svog sina prvenca slavio pet dana zaredom, a uz njega su bili članovi porodice i prijatelji. Međutim, najveću podršku pružio mu je kum Miloš Teodosić koji je samo nekoliko nedelja ranije dobio ćerku Petru.

Slavlje povodom rođenja Aleksandra trajalo je danima, a sada je otkriveno i da su kumovi danima izlazili i slavili do jutarnjih časova.

foto: Damir Dervišagić

- Miloš i Filip su dolazili nekoliko večeri zaredom i slavili što su dobili sina i ćerku - kaže izvor iz jednog beogradskog kluba za Blic, u kome su kumovi slavili do jutarnjih časova, pa dodaje:

- Bili su jako raspoloženi i čašćavali su sve redom. Prve večeri su čak zatvorili lokal, pa smo mislili da ih nećemo videti neko vreme, međutim oni su i sutradan nastavili slavlje u istom ruhu - rekao je izvor.

foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Dok su Jelisaveta i ćerka u Los Anđelesu, Teodosić vreme provodi u Srbiji, pa mu je druženje sa Filipom dobro došlo. Svakako je i novopečenom tati Živojinoviću, s obzirom da zbog obaveza nemaju puno vremena za druženje.

Bonus video

OBIM NJENIH GRUDI JE 137 CENTIMETARA I JOŠ RASTU: Jedna joj je teška ko AUTOMOBILSKA GUMA (6 KG), a kad poželi veće, evo kako ih PUMPA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.