JAVNOST BRUJI O SVAĐI KIJE I TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica otkrila šta se krije iza svega!
Kija i Teodora su u sjajnim odnosima, Foto: Damir Dervišagić

ISTINA O NJIHOVOM ODNOSU

JAVNOST BRUJI O SVAĐI KIJE I TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica otkrila šta se krije iza svega!

Teodora uživa u uspehu koji je postigla

Objavljeno:

Pevačica Teodora Džehverović, koja je ogromnu popularnost stekla tokom boravka u prvoj sezoni rijaliti programa Zadruga, objavila svoj prvi album koji nosi naziv "Borbena".

Teodora uživa u uspehu koji je postigla sa ovim projektom, a iako joj je Kristina Kija Kockar čestitala na novom albumu, pojavile su se glasine da su njih dve ipak u lošim odnosima, jer se Kockareva nije pojavila na njenoj promociji. Šta se krije iza svega, odlučila je da otkrije Teodora u emisiji "Premijera".

foto: Printscreen Youtube

- Nas dve smo super! Čak smo se i smejale kada smo videle to. Super smo i dalje, bez obzira na to što nije mogla da dođe na promociju. Imala je svoje opravdanje i to je najbitnije - rekla je Teodora Džehverović.

foto: Sonja Spasić

Džehverovićeva je u nastavku istakla kako je podršku dobila i od bivšeg momka Anđela Rankovića koji je veoma ponosan na devojku sa kojom je okočnao vezu nakon što su izašli iz rijaliti programa Zadruga.

foto: Printscreen

- Nekako, bilo bi ponižavajuće i za mene i za njega, da neko ko je živeo toliko meseci zajedno, ne dođe da takvu promociju. Meni je to mnogo bitno. Ja očekujem da mi neko podmetne kameru u stanu, čisto da bi otkrili šta radimo Anđelo i ja. Družimo se! I on je zaljubljen i ja sam zaljubljena - dodaje Teodora koju prate glasine da se pomirila sa bivšim dečkom.

Bonus video

ANA NIKOLIĆ SE VRAĆA NA STARO, ŽELI DA OPET BUDE SEKS BOMBA: Pevačica se bori sa kilogramima, pa preuzela OVAJ DRASTIČAN korak!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.