SVIMA JE POZNATO DA JE VUK KOSTIĆ BIO S JELISAVETOM ORAŠANIN: Niko ne zna da mu je OVA GLUMICA bila PRVA LJUBAV!
Vuk Kostić je veliki zavodnik, Foto: Marina Lopičić

PRVA LJUBAV

SVIMA JE POZNATO DA JE VUK KOSTIĆ BIO S JELISAVETOM ORAŠANIN: Niko ne zna da mu je OVA GLUMICA bila PRVA LJUBAV!

Ona je danas udata za pozorišnog reditelja

Objavljeno:

Srpski glumac Vuk Kostić, koji glumi u seriji “Ubice mog oca” poznat je i po romansi sa Jelisavetom Orašanin, a malo ko zna da se pre nje zabavljao sa još jednom poznatom glumicomBojanom Stefanović.

foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje su bili u vezi više od četiri godine, a upoznali su se na studijama glume.

foto: Printscreen

– Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me “vata” da nisam znala kako da reagujem – rekla je lepa glumica za “Gloriju” pre nekoliko godina.

foto: Damir Dervišagić

Bojana je danas udata za pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog, sa kojim ima dvoje dece – sina Matiju i ćerku Višnju. Ona i Vuk su ostali u dobrim odnosima, a zajedno igraju i u pozorištu, a Bojana je imala ulogu i u seriji “Ubice mog oca”, gde Vuk Kostić tumači glavnu ulogu.

Bonus video

PRODAVAČICA REJČEL IMA 48 GODINA A I DALJE ŽELI DA BUDE PLJUNUTA BARBIKA: 33.000 € pukla na botoks, operacije LICA, USANA, NOSA uklanjala podočnjake, ali ne misli da stane...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.