ONA U TANDEMU S MARIĆEM VODI JUTARNJI PROGRAM: Ne možete da zamislite s kojim je glumcem u braku prelepa voditeljka
Katarina je odnedavno voditeljka Jutarnjeg programa na TV Happy, Foto: Printscreen Youtube

KOLEGE S KLASE

ONA U TANDEMU S MARIĆEM VODI JUTARNJI PROGRAM: Ne možete da zamislite s kojim je glumcem u braku prelepa voditeljka

Inače, Katarina je završila glumu

Objavljeno:

Katarinu Koršu odnedavno gledaoci mogu ponovo da prate na malim ekranima i to u tandemu sa kolegom Milomirom Marićem.

- Pre godinu dana sam napravila pauzu u radu na televiziji i rešila da se posvetim porodici i poslovnom usavršavanju. Prvo sam se odmorila od posla, putovala, uživala u ulozi majke i domaćice jer mi je to zaista bilo potrebno. Jedno vreme sam radila na portalu koji ide u korak sa najsavremenijim svetskim trendovima i pravo je mesto za one koji žele konstantno da napreduju, gde sam se ozbiljno pozabavila poslovnim usavršavanjem. Kada sam dobla poziv od gospodina Milomira Marića, sa kojim sam već imala divnu saradnju, da sa njim budem domaćin Jutarnjeg programa videla sam to kao priliku i početak nove, kvalitetne i zabavne poslovne avanture - otkrila je ona nedavno za "Scenu" zašto je nije bilo neko vreme.

foto: Printscreen Youtube

Inače, Katarina je završila glumu.

- Gluma je moj primarni poziv i profesija. Oduvek sam želela da se glumom bavim onda kada to želim i da uvek u njoj uživam. To danas uspevam da sprovodim i da sa uživanjem biram uloge koje želim da igram i da mi gluma bude divan hobi. A rad na televiziji je posao koji me pokreće, u kojem se dobro osećam, a i ne sprečava me da glumim kada poželim- istakla je ona.

foto: Printscreen Youtube

Katarina je u braku sa bivšim kolegom sa klase Danijelom Koršom.

foto: Damir Dervišagić

- Kao svoj najveći uspeh doživljavam porodicu. I Danijel i ja ponekad živimo na točkovima, šetamo kroz kuću sa tefterom upisujući i kombinujući obaveze, ali to na neki način čini naš život uzbudljivim i zaista nikada nije monotono. Svaki trenutak se trudimo da svo četvoro budemo zajedno, da imamo tradiciju nedeljnog doručka i da se bavimo odrastanjem naše dece. Da njih naučimo da je život lep, srećan i pun ljubavi samo ako oni tako odluče. A Danijel i ja smo tu odluku davno doneli - naglasila je ona.

Bonus video

POLICIJA ZAUSTAVILA SAOBRAĆAJ ZBOG ĆERKE AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Tifani džipom izašla iz hotela

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.