OVO JE UNUKA NAJVEĆEG ALBANSKOG ŠMEKERA IKAD: Za njim su uzdisale žene širom sveta, a BOGA MI i ZA NJOM ĆE FRAJERI!
Bekim Fehmiu, Foto: Printscreen

krv nije voda

OVO JE UNUKA NAJVEĆEG ALBANSKOG ŠMEKERA IKAD: Za njim su uzdisale žene širom sveta, a BOGA MI i ZA NJOM ĆE FRAJERI!

Mnogi kažu da je lepa kao anđeo, a sa time se slažu svi koji je vide barem na fotografijama

Objavljeno:

Ćerka popularnog glumačkog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmijua važi za jednu od najlepših Srpkinja. Mnogi kažu da je lepa kao anđeo, a sa time se slažu svi koji je vide barem na fotografijama.

Uliks Fehmiu i Snežana Bogdanović
Uliks Fehmiu i Snežana Bogdanović foto: Ana Paunković

Ćerka Uliksa i Snežane nosi veoma neobično ime - Nika. Inače, glumački i bračni par o 1994. godine živi u Njujorku, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Niku.

Uliks Fehmiu sa ćerkom Nikom
Uliks Fehmiu sa ćerkom Nikom foto: Ana Paunković

Svojevremeno je glumica otkrila šta se to promenilo otkako je rodila ćerku, ali i otkrila zašto su devojčici dali ime baš Nika.

- To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim - rekla je Snežana ranije za "Stori" i dodala:

- Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju.

Snežana kaže da njena ćerka obožava da dođe u Beograd.

- Ja sam veoma srećna što ona ima priliku da upozna različite svetove. Jedan deo leta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru. Ona jako voli tu kombinaciju. Novi je njeno detinjstvo, avanture sa Brankom i Bekimom. Beograd su njene sestre Anja i Nina, ćerke mog brata koje zimi dolaze u Njujork. To su jedna velika ljubav i bliskost.

Inače, Nikina baka je poznata glumica koja je svojevremeno doživela veliku tragediju i pamti je i dan danas, a vezana je za Nikinog deku.

foto: Dragana Udovičić/Damir Dervišagić

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.