OVAJ ČOVEK U BEOGRADU RADI O GLAVI TRAMPOVOJ ĆERKI: Tifani je SLUČAJNO PALA u njegove ŠAKE, a onda... ŠOK!
Tifani Tramp se opušteno kreće po srpskoj prestonici, Foto: Printscreen

ovo niko nije očekivao!

OVAJ ČOVEK U BEOGRADU RADI O GLAVI TRAMPOVOJ ĆERKI: Tifani je SLUČAJNO PALA u njegove ŠAKE, a onda... ŠOK!

Misteriozni susret prijatelja srpske estradne zvezde i Trampove naslednice

Objavljeno:

Tokom svog boravka u Beogradu, Tifani Tramp je zalutala u salon jednog od najpoznatijih estradnih frizera i sasvim slučajno pala u njegove ruke.

Naime, Stevan Radivojević, koji inače brine i o frizurama folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i njene ćerke Anastasije, sa kojom se i privatno druži, tek kasnije je shvatio da je "radio o glavi" i najmlađoj ćerki prvog čoveka Amerike.

On je za Espreso.co.rs otkrio kako je Tifani "upala" kod njega i priznao da nije mogao ni da nasluti ko je ona, iako je po akcentu zaključio da je iz SAD.

Stevan Radivojević je Anastasijin frizer, ali i prijatelj
Stevan Radivojević je Anastasijin frizer, ali i prijateljfoto: Printscreen Instagram

Pretpostavljam da je ona bila u spa centru u hotelu gde ja imam salon. Neka njena drugarica je bila na manikiru, ona je ušla i pitala da li može da popravi nokat", rekao je poznati sprski frizer za Espreso.co.rs i nastavio:

Srpska majka ga voli kao svoje dete
Srpska majka ga voli kao svoje detefoto: Printscreen Instagram

Tifani je onda pitala šta to lepo miriše, a ja sam joj rekao da su to neki od naših tretmana, ona je onda tražila da uradi tretman i frizuru. Ja sam joj uradio frizuru. Baš je bila divna, kulturna i raspoložena. Kada sam pogledao novine, ja sam video da je to Tifani Tramp. Nisam bio upućen da je to ona. Baš divna, kulturna i vaspitana devojka, baš je ostavila lep utisak, baš sam iznenađen. Veoma sam iznenađen i zbog toga da nisam znao ko je ona, a uglavnom znam ko su svetske ličnosti", Stevan je detaljno za Espreso.co.rs opisao susret sa ćerkom američkog predsednika Donalda Trampa.

Поздрав из Србије ??

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Inače, Tifani Tramp je u Srbiji zajedno sa svojim dečkom Majklom Bulosom i njegovim rođenim bratom Faresom. Oni su između ostalog obišli i muzej najčuvenijeg Srbina Nikole Tesle, a nisu propustili ni da uživaju u bogatoj srpskoj trpezi po beogradskim restoranima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.