NEDELJU DANA POŠTO JE SAHRANILA MAJKU JK SE ODLUČILA NA DRASTIČAN POTEZ: Evo šta je uradila s Divninim stvarima
Jelena želi da na bilo koji način oseti Divninu prisutnost, Foto: Stefan Kojić

NEDOSTAJE JOJ MAJKA

NEDELJU DANA POŠTO JE SAHRANILA MAJKU JK SE ODLUČILA NA DRASTIČAN POTEZ: Evo šta je uradila s Divninim stvarima

Karleuša se uskoro vraća svojim svakodnevnim obavezama

Objavljeno:

Jelena Karleuša prenela je omiljene stvari pokojne majke Divne Karleuše u svoj dom na Dedinju.

Kako Kurir saznaje, pevačica želi da sačuva uspomenu na radio voditeljku, koja je preminula 3. marta posle duge i teške bolesti, pa će njene unikatne predmete, nakit i gardrerobu čuvati u posebnoj prostoriji.

foto: Nemanja Nikolić

- Jelena je slomljena, ali polako dolazi k sebi. Tek sada postaje svesna realnosti i sve više oseti majčin nedostatak. Prethodnih dana doživela je veliki šok, pa je konstantno bila pod tabletama. Sada se već polako vraća u normalu, ali i dalje teško prihvata činjenicu da je ostala bez majke. Njih dve su kao što je poznato bile veoma bliske, pa je Jelena poželela da sačuva Divnine stvari. Zamolila je prijatelja da joj donese iz Divnine kuće sve ono što je voditeljka najviše volela i bez kojih nije mogla. Ne želi da ih baca, poklanja i ostavlja da trunu već želi da budu uvek uz nju jer će na taj način bar malo da oseti maminu prisutnost - otkriva naš izvor i dodaje da će pevačica u određenim prilikama nositi nakit koji je dobijala od majke.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen Youtube

- Jelena je od Divne dobijala vredne poklone poput zlatnog nakita, satova, ukrasa. Postoji jedan nakit koji ona dugo nosi sa sobom i za koji je emotivno vezana - kaže jedna pevačicina prijateljica.

Prema našim saznanjima, Karleuša se uskoro vraća svojim svakodnevnim obavezama.

- Jelenin menadžer otkazao je nekoliko nastupa jer ona nije bila u stanju da izdrži nastuo samo nekoliko dana nakon što je ostala bez majke. Međutim, pošto je profesionalac, a i polako se psihički sabira, ona bi trebalo u skorije vreme da se vrati žiriranju u Zvezdama Granda i nastavi tamo gde je stala. Prijatelji je savetuju da će se samo na taj način oporaviti jer bi joj prijalo da bude u društvu, sa svojim kolegama i publikom i da bar na kratko prikrije tugu koju nosi u srcu - završava naš izvor.

Bonus video

CRVENU RUŽU SPUSTILA NA MAJČIN GROB: Jelena sva u crnom dovezla se na groblje, sedi i plače, a ONA se ne razdvaja od NJE

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.