DARA OPTUŽILA KUMA ZA PRETHODNU AFERU: Sada joj se OMAKLO, a pre tri godine ON joj je bio KRIV, evo i ZAŠTO!
Dara Bubamara usled skandala ostala bez veoma bliske osobe, Foto: Dragana Udovičić

možda se i njemu omaklo...

DARA OPTUŽILA KUMA ZA PRETHODNU AFERU: Sada joj se OMAKLO, a pre tri godine ON joj je bio KRIV, evo i ZAŠTO!

Darine fotke su i tada šokirale Srbiju, iza svega se krije velika tajna!

Objavljeno:

Pevačica Dara Bubamara našla se u središtu po*no skandala nakon što je navodno greškom objavila na Instagramu video eksplicitnog sadržaja.

Ipak, ovo nije Darin prvi skanadal. Naime, krajem 2015. godine u javnost su isplivale slike na kojima je pevačica potpuno naga, a tada je za sve optužila svog kuma Nenada Drljana. On je nakon toga tužio pevačicu za povredu ugleda i časti i uspeo da je dobije na sudu.

Dara Bubamara stoji iza svojih postupaka
Dara Bubamara stoji iza svojih postupakafoto: Ana Paunković

U to vreme oglasio se na ovaj način:

Oprostio sam joj mnogo više - desetine hiljada bundi, cipela, torbi, putovanja, „jamahu R1“, „šopar“, Ameriku, krstarenja, Sent Moric... Svima praštam, šta ću kad dobro izgledam, obračunavam sve", napisao je Darin kum tada na Fejsbuku.

Dara Bubamara je potom besno poručila da je njen kum jedini koji je imao pristup njenom telefonu.

Treba da ga bude sramota! Kad su svi od njega bežali kao da je šuga, ja sam bila uz njega. Nisam rekla da je on dao slike u javnost, ali jedan je od osumnjičenih. On je jedini koji je imao šifru mog telefona. On je iskompleksiran čovek, ceo grad zna da mi je dužan, čak je pozajmljivao pare od ljudi na moj konto. On je psihički poremećen. Bolje da ne kažem od koje bolesti se lečio, dala sam silne pare i bila uz njega tada. Prodavao je medijima moje slike. Nekad sam mu verovala, dala sam mu više od 100.000 evra na zajam. Moj advokat će podneti žalbu, jer ja nisam prisustvovala suđenjima. Te parnice su se održavale uvek kad nisam bila u zemlji. Samo nek mi taj bolesnik vrati moj novac", rekla je ona svojevremeno za "Kurir".

Bonus video

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.