POVRAĆALE I PLJUVALE JEDNA PO DRUGOJ, PA SE SAD LIŽU: Saša Popović uspeo da pomiri dve ZAVAĐENE pevačice!
Saša Popović, Foto: Printscreen

ŠOK!

POVRAĆALE I PLJUVALE JEDNA PO DRUGOJ, PA SE SAD LIŽU: Saša Popović uspeo da pomiri dve ZAVAĐENE pevačice!

Saša Popović je, na oduševljenje mnogih, uspeo da pomiri dve posvađane koleginice.

Objavljeno:

Naime, reč je o Ani Bekuti i Viki Miljković koje nisu u dobrim odnosima već godinu dana, iako se često sreću na snimanjima "Zvezda Granda", premda se i tada retko obraćaju jedna drugoj.

Podsetimo, njih dve su se sukobile kada je Bekuta poručila Miljkovićevoj "da joj je muka od nje toliko da joj dođe da se ispovraća", na šta joj je Viki uzvratila da bi "bilo dobro da se to desi jer bi smršala". Ana se tada strašno uvredila, iako je njena mlađa koleginica pokušala da se izvuče tako što joj je odgovorila da ona samo "brine za njeno zdravlje".

foto: Printscreen / Instagram

- Viki i Ana su zajedno sedele u emisiji "Grand Specijal". Sve je bilo u najboljem redu, sve vreme su ćaskale i smeškale se. Ma kao da se nisu ni svađale. Svi ostali su se čudili, a potom su saznali da je Popović kumovao tome jer nastoji da pomiri sve svoje saradnike budući da smatra da je bilo dosta svađa i uvreda - otkrio je izvor za Scandal.

foto: Printscreen / Youtube, Zvezde Granda

- Baš su bile raspoložene. Čak ih je Sale stavio u isti tim, pa su se kao lavice borile da njihov tim bude bolji. To su one igrice koje Saša osmišlja, pa se pevači takmiče. Definitivno su spustile loptu i obema im je lakše otkad su u sjajnim odnosima jer je svakako bolje kada među kolegama vlada harmonija. Sada je laknulo i ostalim članovima žirija jer su se nedavno pomirile i Ana i Snežana Đurišić - zaključio je izvor za spomenuti nedeljnik.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.