NE SPAVAM MIRNO, SANJAM NESREĆU: Pre dve godine Cetinski je ZGAZIO ČOVEKA, a sada je POTVRĐENA OPTUŽNICA...
Hrvatski pevač smatra da se iz ove situacije ne može izvući, Foto: Marina Lopičić, Printscreen/24sata.hr

TRAUMA DO KRAJA ŽIVOTA

NE SPAVAM MIRNO, SANJAM NESREĆU: Pre dve godine Cetinski je ZGAZIO ČOVEKA, a sada je POTVRĐENA OPTUŽNICA...

Toni je spreman da odgovara za krivicu, ali je svestan i da se sve što sam proživljava ne može meriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina

Objavljeno: 12:38h

Optužnica protiv hrvatskog pevačca Tonija Cetinskog (50), koji je usmrtio Ibrahima Kevljenina kada je kolima prešao preko njega, nedavno je potvrđena na Opštinskom sudu u Pazinu.

Prema optužnici, Cetinski je 3. novembra 2017. oko 13.55 sati vozio Pustom ulicom u Rovinju. Dolaskom do nepregledne krivine ulevo nije prilagodio brzinu, tvrdi tužilaštvo, zbog čega nije obratio pažnju na pešaka koji je ležao na putu. Vozilom je prešao preko 62-godišnjaka, koji je na leđima ležao na cesti usled srčane bolesti i u teškom akutnom pijanom stanju.

Toni Cetinski tvrdi da posle nemilog događaja više nikad neće biti isti
Toni Cetinski tvrdi da posle nemilog događaja više nikad neće biti istifoto: Dragana Udovičić

Što se tiče optužnice i našeg pravosuđa, sve će se videti u samom procesu koliko uistinu jesu ili nisu na strani činjenica i istine. Kao što sam rekao, kako sud odluči - tako će biti. Ako se ustanovi da sam kriv, za svoju ću krivicu i odgovarati", rekao je Cetinski za hrvatske medije i dodao:

Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se takvo što dogodi. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može meriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina", rekao je Cetinski.

Podsetimo, kada je pevač pregazio nesrećnog čoveka, kako bi došli do njega, morali su da pozovu vatrogasce, koji su pomerili automobil i izvukli nesrećnog čoveka. Prema tadašnjim prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mesta nesreće.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir/24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.