BOL ZA MAJKOM NE PROLAZI: Jelena je devet dana nakon Divnine smrti donela OVU VAŽNU ODLUKU... Šta će biti s KUĆOM?!
Jelena Karleuša se teško nosi s tugom, Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Kojić

ne prihvata da je više nema!

BOL ZA MAJKOM NE PROLAZI: Jelena je devet dana nakon Divnine smrti donela OVU VAŽNU ODLUKU... Šta će biti s KUĆOM?!

Pevačica na sve načine čuva uspomenu na najvažniju osobu u životu

Objavljeno: 12.03.2019. 10:21h
  • 158

Ni danima nakon smrti majke Divne, pevačica Jelena Karleuša se ne miri sa bolnom činjenicom da nje više nema, a sada je odlučila da kuću u kojoj je ona živela nikada ne proda.

Pop zvezda na taj način želi da zauvek sačuva uspomenu na čuvenu voditeljku Radio Beograda, koja je nakon višegodišnje borbe sa rakom pluća preminula pre devet dana u svom domu u beogradskom naselju Altina. 

Jelena sa tetkom Danijelom redovno obilazi Divninu večnu kuću
Jelena sa tetkom Danijelom redovno obilazi Divninu večnu kućufoto: Kurir

Jelena je oduvek isticala da joj je majka centar sveta, pa je njenu smrt veoma teško podnela. Ona je čvrsto rešila da Divninu kuću nikada ne proda, a neće dirati ni stvari koje je njena majka imala u domu. JK želi da sve ostane netaknuto, da bi je to podsećalo na majku kada bude posećivala njen dom", priča dobro obavešteni izvor i nastavlja:

Karleušin devojački dom
Karleušin devojački domfoto: Aleksandar Jovanović Cile, Ana Paunković

Divna nije htela da ode iz te kuće. Jelena i njen muž Duško su želeli da joj kupe luksuzan stan u prestonici, ali voditeljka nije htela ni da čuje za to. Ta kuća je na kraju slepe ulice i tamo je Divna imala svoj mir, koji nije želela da joj iko remeti", objašnjava izvor.

I Jelena je neko vreme živela u toj kući, pa i sama ima mnoštvo uspomena odatle.

Nakon što su se posle sedam godina braka Jelenin otac i majka razveli, njih dve su živele u toj kući. Pop zvezda je tu provela deo detinjstva, a često im je u goste dolazila Divnina sestra Danijela, za koju je Karleuša takođe veoma vezana. Zbog svega toga, JK će taj dom održavati i posećivati ga kad joj bude teško - zaključuje izvor za Informer.

Inače, Jelena je nakon majčine smrti, rešila da svom imenu doda njeno pa će se ubuduće zvati Jelena Divna Karleuša. Pevačica i na taj način želi da čuva uspomenu na najvažniju osobu u svom životu.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media