DUŠICA JAKOVLJEVIĆ TRUDNA PO TREĆI PUT? Voditeljka se oglasila, pa otkrila da li je u DRUGOM STANJU sa fudbalerom!
Dušica Jakovljević već ima dvoje dece iz prethodnog braka, Foto: Printscreen

otkrivamo

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ TRUDNA PO TREĆI PUT? Voditeljka se oglasila, pa otkrila da li je u DRUGOM STANJU sa fudbalerom!

Voditeljka "Zadruge" nedavno je saznala da je u drugom stanju i da će krajem godine postati majka po treći put

Objavljeno: 22:36h

Dušica Jakovljević i njen dečko, bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Čava Dimitrijević, uskoro će postati roditelji!

Voditeljka "Zadruge" nedavno je saznala da je u drugom stanju i da će krajem godine postati majka po treći put, ekskluzivno saznaje Kurir.

Sweet ???

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on

Iako su u vezi svega nekoliko meseci, Dušica i Miloš su odmah shvatili da su jedno za drugo i nisu prolazili kroz klasične faze. Voditeljka i fudbaler već uveliko planiraju da izgovore sudbonosno "da", a kao kruna njihove ljubavi krajem godine stiže prinova!

Jakovljevićeva je nedavno saznala da je u drugom stanju, a srećne vesti odmah je podelila s najbližima.

- Dušica i Miloš su planirali bebu, ali nisu verovali da će im se tako brzo desiti. Ideja o prinovi se dopala i njenoj deci iz prvog braka, Anđeli (12) i Ognjenu (10), pa nije bilo nikakvih razloga da ne počnu da rade na tome. Da je trudna, Dušica je saznala pre nekoliko nedelja, jer je imala mučnine i vrtoglavice i često joj se spavalo. Najpre je mislila da je to zbog posla, jer joj se poremetio bioritam i metabolizam s obzirom na to da radi noću, a danju nadoknađuje san. Međutim, kako tegobe nisu prestajale, odlučila je da uradi test. Čim je videla da je pozitivan, ona je to rekla Milošu, ali se bojala da možda test nije ispravan - počinje naš izvor blizak voditeljki i dodaje:

Haljina @coca_doro Sminka @tamarasuslov

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on

- Odmah je zakazala pregled, a dečko je išao s njom. Kad im je doktor potvrdio da će se ostvariti u ulozi roditelja, njih dvoje su bili presrećni, bukvalno su plakali od sreće. To su odmah saopštili i njenoj deci, koja su se obradovala još jednom članu porodice - kaže izvor.

Inače, Jakovljevićeva i Dimitrijević u vezi su tek nekoliko meseci. Nakon neprijatnosti koju je doživela u septembru, kad su joj nepoznati počinioci digli auto u vazduh, a spekulisalo se da nije bila meta ona, već njen tadašnji dečko Jovica Aleksić, ona je raskinula s njim. Ipak, voditeljka nije ni slutila da će joj se nova ljubav ubrzo desiti.

foto: Printscreen

- Dušica je ubrzo nakon toga upoznala Miloša. On je divan prema njoj, dobro se slažu, a obožava i njenu decu. Nedavno su svi zajedno bili u Parizu, obišli su Diznilend - kaže izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Dušicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Dušica želi brak Planiram da se udam

U to da ljubav između Dušice i Miloša cveta, uverili smo se kad smo videli njihove zajedničke fotke na Instagramu. Na gotovo svakoj slici može se videti kako fudbaler ne ispušta iz zagrljaja svoju partnerku, a može se zaključiti i da dosta vremena provode zajedno. U prilog tome ide i Dušičina izjava da planira da se ponovo uda.

foto: Printscreen

- Meni je ljubav sve i od toga živim, svakom normalnom čoveku to je pokretač. Kad vam dan bude pokrenut ljubavlju, onda ste lepi, zdravi i sijate i tako dođete do tog ludog kamena. Tako da da, ponovo ću stati na ludi kamen - rekla je ona nedavno.

Oglasila se na Instagramu: Nisam trudna, debela sam!

Nakon objavljivanja vesti o trudnoći, voditeljka se oglasila na Instagramu, gde tvrdi da ipak nije u drugom stanju.

foto: Printscreen

- Da se razumemo, ljudska mašta nema granica. Hvala na pitanju i hvala što ste zvali da proverite. Samo sam debela - napisala je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.