DŽONI DEP NESTAO: Napustio Beograd, A RAZLOG ZA TO je krajnje NEOČEKIVAN!
Džoni Dep je otišao iz Beograda, Foto: Ana Paunković

IŠČEZO NA NEDELJU DANA

DŽONI DEP NESTAO: Napustio Beograd, A RAZLOG ZA TO je krajnje NEOČEKIVAN!

Džoni Dep je privatnim avionom sa nekoliko najbližih saradnika vrlo raspoložen stigao na crnogorsku rivijeru, gde se nastavlja snimanje filma "Minimata"

Objavljeno:

Džoni Dep je promenio lokaciju, a u medijima se šuška o tome i gde je otišao.

Ekipa filma “Minimata” stigla je u Tivat, a broji oko 200 ljudi. Glavni glumac Džoni Dep je privatnim avionom sa nekoliko najbližih saradnika vrlo raspoložen stigao na crnogorsku rivijeru, gde je planirano da ostane oko nedelju dana.

Dep će scene iz života američkog fotografa Judžina Smita snimati na popularnom Ostrvu cvijeća, bajkovitoj tivatskoj Župi i peščanoj plaži Kalardovo.

foto: Instagram/hurricane_official

Producenti filma iz Beograda sa predsednikom opštine Tivat, Sinišom Kusovcem još krajem prošle godine imali su sastanke i dogovorili nesmetano snimanje filma na svim lokalitetima koliko god to bude bilo potrebno.

Producenti su najavili da će snimanje trajati nedelju dana, uz mogući produžetak.

- Projekti poput filma “Minamata” su poželjni za našu opštinu zbog promocije našeg područja u svetu i mi smo obezbedili saglasnosti, kao i podršku opštinskih preduzeća i javnih ustanova. Radujemo se snimanju filma sa Depom - stoji u saoštenju predsednika tivatske opštine.

foto: Profimedia

Dep je smešten u najluksuznijem rizortu Porto Montenegra sa pogledom na more, kako saznaje Blic, ali da je sa njim iz Beograda u Tivat doputovala i njegova posluga.

- Depu izuzetno prija promena i već je rekao da je Crna Gora prelepa. Dolazak na more posle Beograda i jedno i po mesečnog snimanja mu izuzetno prija - kaže izvor blizak glumačkoj ekipi.

foto: Profimedia

Za potrebe snimanja pojedinih scena kao statisti biće angažovani meštani Tivta koji sa uzbuđenjem čekaju trenutak da sa holivudskom zvedom stanu u isti kadar.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.