GOCA JE TOLIKO GLUPA! MAJA NIKOLIĆ JAVNO IZVREĐALA GOCU TRŽAN: Evo šta je razlog!
Maja Nikolić VS Goca Tržan, Foto: Printscreen

PALE TEŠKE REČI

GOCA JE TOLIKO GLUPA! MAJA NIKOLIĆ JAVNO IZVREĐALA GOCU TRŽAN: Evo šta je razlog!

Bez dlake na jeziku...

Objavljeno:

Pevačica Maja Nikolić u emisiji "Kontravizija" žestoko je oplela po svojoj koleginici Goci Tržan.

Goca je prilikom žiriranja u "Pinkovim zvezdicama" za jednu Majinu pesmu rekla da je dosadna što je Nikolićeva oštro prokomentarisala.

foto: Printscreen Youtube

- Goca je ta koja je u "Pinkovim zvezdicama" rekla da je moja pesma "Odlazi" sa kojom sam počela karijeru, dosadna i da deca ne treba da pevaju tu pesmu. Ja sam njoj oprostila jer ona je toliko glupa, ima toliko glupih izjava u "Pinkovim zvezdicama", svakog petka uveče sam navikla na njene promašaje - rekla je Maja i dodala:

- Goca je jedna slatka baba devojka, ali nije osoba koja mene može da uvredi, jer ja sam postala javna ličnost pet godina pre Goce Tržan i sa mojim festivalskim nagradama, neću vam reći koliko ih ima, ali mnogo ih je, Goca bi mogla samo da drži stalak za moj mikrofon.

foto: Printscreen/youtube

- Ja sam sa Gocom imala divan odnos i bilo mi je čudno da je odjednom izrazila hejt prema meni. Ona je mene toliko izvređala da sam razmišljala da li da joj pošaljem tužbu, pa sam onda rekla: "ne vredi da trošim ni dinar, bolje da dam novac u humanitarne svrhe". Sem toga njene glupe izjave retko ko razume, a pesma je zaista bila hit devedesetih - zaključila je Nikolićeva.

Šta je još Maja rekla o svojoj koleginici, pogledajte u snimku:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.