UTROBA JOJ SE PREVRĆE! JK MENTALNO SVE GORE: Otkriveni detalji iza zatvorenih vrata! NI PSIHIJATRI JOJ NEĆE POMOĆI
Duško Tošić i Jelena Karleuša, Foto: Stefan Kojić

DUBOKA DEPRESIJA

UTROBA JOJ SE PREVRĆE! JK MENTALNO SVE GORE: Otkriveni detalji iza zatvorenih vrata! NI PSIHIJATRI JOJ NEĆE POMOĆI

Otkriveni detalji iza zatvorenih vrata...

Objavljeno:

Jelena Karleuša je u teškom psihičkom stanju od kada joj je majka Divna umrla. Njeni prijatelji se ne odvajaju od nje i na sve načine se trude da joj pomognu, ali ona odbija svaku vrstu pomoći, saznaje „Alo!“.

- Jelena ne želi pomoć psihijatra, iako smo pokušali na sve načine da je ubedimo da ode. Ne želi ni sa kim da razgovara i odbija da jede, da pije... Uzima samo lekove za smirenje kada je tuga slomi i suze presuše - kaže za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

Kako smo još saznali, kada je Jelena došla iz Austrije i saznala da joj je majka umrla, nije mogla da se nosi sa bolom koji je osećala, pa je samoj sebi odsekla kosu.

foto: Nemanja Nikolić

- U tom momentu imala je svoju kosu, ali i nadogradnju. Od neizmerne boli koju je osećala, utroba joj se kidala, pa je počela da čupa kosu s glave. Na kraju je uzela makaze i odsekla je skroz. Posle je došla Jelenina frizerka kako bi popravila i koliko toliko joj oblikovala frizuru - ispričao je izvor za „Alo!“.

Najveći problem je, kako kažu pevačicini prijatelji, to što ne mogu da dopru do nje.

- Jelena je zaćutala. Samo gleda u jednu tačku, plače, doziva majku i to je sve. Nas, njene prijatelje, ne vidi. Na telefon se ne javlja, ne čita poruke... Teško nam je da je gledamo u tom stanju jer to nije ona naša Jelena koja je bila jaka za sve nas. Do poslednjeg dana bila je jaka i za majku. Nije dozvoljavala da iko zna da je Divna bolesna. Kada bi je neko pitao: „Kako je Divna?“, uvek je odgovarala sa optimizmom: „Odlično“. I zaista je verovala da ide nabolje. I kada bi Divni pozlilo, ona bi joj pritekla u pomoć. Sve što je bilo potrebno da se uradi - uradila bi, a onda bi se doterala, napravila frizuru i išla među ljude. Bilo da je to snimanje „Grand emisija“, ili njena gostovanja... Niko na njoj nikada nije mogao da vidi da ima neki problem. I tako je bilo čitavog života. Jelena je oduvek bila lavica - priča blizak pevačicin prijatelj za „Alo!“.

Jelena i Divna Karleuša
Jelena i Divna Karleuša foto: Printscreen / Instagram

On kaže da je ovakvu nikada nije video i plaši se da bi ova tuga mogla potpuno da ju je slomi i uzme pod svoje.

- Jelena je uvek podizala ljude oko sebe i rešavala tuđe probleme, borila se za ljudska i manjinska prava, branila slabije... Sada je ona ta kojoj je pomoć neophodna, a ne želi je. Potpuno se predala bolu i ne znamo kako će se to završiti na kraju. Da je bar Duško tu, pored nje, bilo bi lakše. Ovako, on je u Kini, Divna pod zemljom, a Jelena gubi tlo pod nogama - završava izvor za „Alo!“.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.