RAZOČARANA U KOLEGE: Teodora Džehverović otkrila šta joj je Ceca rekla kad ju je pozvala na promociju albuma!
Mlada nada srpske estrade, pevačica Teodora Džehverović, predstavila je pubilici svoj album, Foto: Damir Dervišagić

predstavila prvi album

RAZOČARANA U KOLEGE: Teodora Džehverović otkrila šta joj je Ceca rekla kad ju je pozvala na promociju albuma!

Mladoj pevačici su podršku pružili porodica, prijatelji i mnogobrojne kolege, ali i fanovi koji su u velikom broju došli da podrže svoju miljenicu

Objavljeno: 14:57h

Mlada nada srpske estrade, pevačica Teodora Džehverović, predstavila je pubilici svoj album prvenac, simboličnog naziva "Borbena". Promociju je upriličila u prestižnom prestoničkom klubu i zadala domaći zadatak starijim kolegama, a prema mišljenju mnogih, ona je naslednica Jelene Karleuše kada je estradna karijera u pitanju.

foto: Damir Dervišagić

Mladoj pevačici su podršku pružili porodica, prijatelji i mnogobrojne kolege, ali i fanovi koji su u velikom broju došli da podrže svoju miljenicu. Ipak, bilo je i onih koji su je razočarali.

- Svim kolegama sa kojima sam u dobrim odnosim poslala sam poruku da pravim promociju novog albuma. Međutim, mnogi su videli poruku, a nisu mi čak ni odgovorili. Mada ima i onih koji su pokazali da su prave velike zvezde, a jedna od njih je Svetlana Ceca Ražnatović, koja mi je istog trenutka odgovorila na poruku. Izvinila mi se što ne može da dođe jer nije u zemlji, podržala me je i rekla da je uz mene. To mi je mnogo značilo. Veliki je uspeh kada vam Ceca kaže da mislis da ćete uspeti u ovom poslu - rekla je Teodora.

foto: Damir Dervišagić

Iako je blistala u provokativnom stajlingu, za koji se vidi da je mnogo uložila, kao i u pesme, Džehverovićeva je priznala da se zbog svog albuma prvenca bojala za sopstvenu egzistenciju.

- Sve pare koje sam zaradila od rijalitija Zadruga uložila sam u album. Iskreno, plašila sam se šta ću jesti ako nam ovaj projekat ne uspe. Sva sreća, pa mi je menadžerka za samo jedan san zakazala 20 nastupa, što govori da smo dobro odradili posao. Izgleda da neću morati da brinem šta ću da jedem - kroz osmeh je rekla Teodora i istakla da nema uzore među kolegama.

1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

Nakon što je izvela sve pesme sa svog albuma prvenca, uz koreografije, vizuelne efekte i spotove koji prate numere, Teodora se uz zahvalnost obratila prisutnima i rekla:

- Ja svoje snove više ne sanjam. Ja ih sada živim!

Između ostalih, na promociji je bio i njen kolega iz rijalitija, a odnedavno i prijatelj i saradnik, Milan Milošević, koji je sada voditelj rijalitija Zadruga, ali i njen bivši dečko, Anđelo Ranković, s kojim je očigledno ostala u prijateljskim odnosima.

foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.