TAMO JE SVE PODSEĆA NA MAJKU: Evo šta će Karleuša uraditi sa Divninom KUĆOM u kojoj je PREMINULA!
Jelena Karleuša i dalje je van sebe zbog gubitka majke Divne, Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Ana Paunković, Stefan Kojić

neutešna

TAMO JE SVE PODSEĆA NA MAJKU: Evo šta će Karleuša uraditi sa Divninom KUĆOM u kojoj je PREMINULA!

Jelena se ne usuđuje da kroči u Divninu kuću sada kada je više nema

Objavljeno: 11:11h

Jelena Karleuša i dalje je van sebe zbog gubitka majke Divne, za koju je bila veoma vezana.

Samo dva dana nakon sahrane radio voditeljke, pop diva poverila se prijateljima da njeno srce ne bi izdržalo da uđe u prostoriju u kojoj je Divna umrla, pa ih je obavestila da će odmah nakon ostavinske rasprave Divninu kuću prodati.

foto: Nemanja Nikolić

"Prijatelji su došli kod Jelene i pitali je šta da rade sa Divninim ličnim stvarima, koje moraju da se iznesu iz kuće nakon tragičnog gubitka. Ona im je rekla da ništa ne diraju dok ne prođe ostavinska rasprava, na kojoj će biti odlučeno kome će pripasti mamina imovina. Kako Divna nema nikog osim Jelene, logično je da će ona sve naslediti, pa je sada pitanje samo pravne formalnosti kada će se to i desiti" - priča dobro obavešten izvor za beogradske medije.

Jelena se ne usuđuje da kroči u Divninu kuću sada kada je više nema, tada bi osetila kolika je zapravo rupa ostala bez majke.

foto: Printscreen Instagram

"Jelena je toliko očajna da i ne pomišlja da uđe u tu kuću. Njeno srce ne bi podnelo da uđe u sobu u kojoj je njena majka izdahnula. Za nju ta adresa više ne postoji. Najboljem prijatelju je rekla: "Umrla bih onog trenutka kada bih ušla u kuću." Jedino što je zamolila prijatelje jeste da joj donesu uramljene slike koje je Divna držala u dnevnoj sobi", završava priču izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.