TOLIKO JE ZGODAN DA MU NE TREBA... Mia progovorila o INCIDENTU, a potom priznala da njenom suprugu prilaze muškarci
Mia Borisavljević i Bojan Grujić, Foto: Printscreen/Instagram/miaborisavljevic

iskrena

TOLIKO JE ZGODAN DA MU NE TREBA... Mia progovorila o INCIDENTU, a potom priznala da njenom suprugu prilaze muškarci

Pevačica se požalila!

Objavljeno:

Muzički par Mia Borisavljević i Bojan Grujić kažu da su promenili navike otkada su postali roditelji, ali da nisu zanemarili njihov odnos.

- Mia se promenila nabolje otkada se porodila, postala je ozbiljnija. Energiju smo više usmerili ka bebi, ali svuda idemo zajedno - kaže Bojan, koji je u međuvremenu prokomentarisao Mijin stajling i rekao da joj je suknja kratka.

- Uvek ga pitam za savet, sigurniji je od ogledala - kroz osmeh kaže Mia, i dodaje da joj imponuje kada Bojana gledaju žene:

- Njega gledaju i muškarci. Nedavno smo bili u butiku, probao je trenerka koja mu je bila mala, pa mu je čovek rekao: ja da sam na tvom mestu, ne bih se ni oblačio. Meni to imponuje, a realno je tako. Pogledajte ga.

Bojan kaže da im je ćerkica Ema promenila ritam života.

- Trudimo se da legnemo ranije i ustanemo ranije, kako bismo se uskladili sa njom. Ranije smo zbog posla kasno išli u krevet i isto tako kasno ustajali, to više nije moguće. Kada nastupamo, Emu najviše čuvaju moja i njena majka, a imamo i bebisiterku, piše Blic.

Grujić kaže da su mu svi pričali kako će se vezati za bebu tek kada mu se prvi put obrati, ali on tvrdi da to nije bilo tako.

- Vezao sam se za Emu kada sam je prvi put uzeo u ruke u porodilištu.

Iako su postali roditelji, Mia i Bojan nisu stali na ludi kamen, što pevačici ne smeta.

- Živimo zajedno i sve radimo kao da smo u braku, ali kad neko ne zna Bojana, ja ga predstavim. Nekad kažem ovo je moj dečko, nekada ovo je muž, a nekada ovo je moj pevač. Odskoro je i moj kompozitor, ma bitno je da je moj Bojan, a titule nisu važne, kao ni papir sa zavetima - kaže Mia. A. Popović.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.