OD TUGE ZA MAJKOM IZGUBILA GLAS: Duško hitno pozvao lekara, a OVO je dijagnoza!
Jelena pati za voljenom majkom, Foto: Stefan Kojić

NE MOŽE DA DOĐE SEBI

OD TUGE ZA MAJKOM IZGUBILA GLAS: Duško hitno pozvao lekara, a OVO je dijagnoza!

Svima je bilo jasno da je kod nje prisutna ogromna patnja i da će se teško izboriti sa tim

Objavljeno:

Jelena Karleuša i dalje se bori sa ogromnom tugom koju oseća zbog gubitka majke Divne Karleuše, a koliko je njeno stanje ozbiljno, pokazuje i činjenica da je od prevelikog bola ostala bez glasa!

Svedoci smo toga kako je JK izgledala na dan sahrane svoje majke. Svima je bilo jasno da je kod nje prisutna ogromna patnja i da će se teško izboriti sa tim. Prema našim saznanjima, pevačica se dan nakon sahrane osećala neznatno bolje, ali je i dalje pod velikim stresom.

Za nju je Divnina smrt bila iznenadna jer se voditeljka prethodnih dana osećala dobro i ništa nije ukazivalo na to da će preminuti, pa zato njena ćerka ne može da se pomiri sa njenim odlaskom.

foto: Printscreen

- Jelena dva dana skoro ništa nije mogla da govori, samo je plakala i kukala za majkom. Međutim, posle sahrane malo je došla sebi, ali na trenutak joj se pojavi problem sa glasom. Iako bi nešto želela da kaže, ne može to da izusti, počne da zamuckuje ili uopšte nema moć govora. Njeni najbliži zabrinuli su se zbog toga, nastala je prava drama, pa su pozvali lekara, koji ju je posetio nakon sahrane - kaže naš izvor.

Pevačica nije ništa pričala sa doktorom, već su Duško i njen menadžer Zoran Birtašević objasnili o čemu se radi.

foto: Stefan Kojić

- I pre nego što je video Jelenu, doktor je znao dijagnozu. Rekao im je da se glas povremeno gubi od prevelike doze stresa. Objasnio je da ona to ne može da kontroliše i da će se sve vratiti u normalu kada se bude pribrala, a za to treba još nekoliko dana. Doktor im je rekao da se ne brinu i da moraju da joj budu velika podrška u ovim trenucima - nastavlja izvor i dodaje da će JK, po savetu lekara, nakratko napustiti Beograd.

- Budući da je ovde uspomene vežu za Divnu i da je sve to sveže, doktor je posavetovao Duška da bi bilo najbolje da Jelena malo promeni sredinu. Nije važno gde će je odvesti, najpoželjnije bi bilo neko mesto puno prirode i gde je mirno, jer njoj je sada to najpotrebnije - završava izvor za Kurir.

Nije stigla na sahranu Dragana posetila Jelenu

Dragana Mirković nije prisustvovala sahrani Divne Karleuše jer nije mogla da stigne na vreme iz Beča. Međutim, ona je istog dana predveče posetila svoju drugaricu Jelenu u njenom domu na Dedinju i izjavila joj saučešće.

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić

- Bilo je vrlo potresno kada je Dragana došla. Ona i Jelena se godinama druže, a bila je bliska i sa Divnom. Dragana joj je dala veliku podršku i posavetovala je da se drži i da mora da se bori za sebe i svoje ćerke. JK je mnogo značio Draganin dolazak u tom teškom trenutku - kaže izvor.

Bonus video

NAJPOTRESNIJA SCENA NA SAHRANI: Jelena pala preko majčinog kovčega

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.