PUCAO SEBI U GRUDI ZBOG JEZIVE TRAGEDIJE: Legendarni pevač pokušao da izvrši SAMOUBISTVO!
Pevač Mišo Kovač (77) tokom života borio se sa brojnim iskušenjima, Foto: Printscreen/ Youtube

srušio mu se ceo svet

PUCAO SEBI U GRUDI ZBOG JEZIVE TRAGEDIJE: Legendarni pevač pokušao da izvrši SAMOUBISTVO!

Tuga i patnja počela je kada je njegov sin Edi kao vojnik ubijen 1992, ali Mišo i supruga Anita tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima

SRUŠ

Objavljeno:

Pevač Mišo Kovač (77) tokom života borio se sa brojnim iskušenjima koja su dovela do toga da je u jednom momentu pokušao da izvrši samoubistvo.

Tuga i patnja počela je kada je njegov sin Edi kao vojnik ubijen 1992, ali Mišo i supruga Anita tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima.

foto: Printscreen

"Nakon Edijeve smrti više me ne zanima život", često je ponavljao Mišo. Mišo je posle nekoliko puta priznao da mu se tada ceo svet srušio.

Na tabletama je bila i Mišina supruga Anita, a nakon nekog vremena brak im se raspao. Priču o tome šta se tačno dogodilo njegovom sinu pevač nikada nije ispričao do kraja.

- Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu - rekla je jednom prilikom Anita.

foto: Printscreen

U proročnici, pevač je video osobu koja će mu pomoći da vrati mir.

- Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju - ispričao je Mišo, koji si je u međuvremenu pridodao i ime Mate.

Ivana (39) sve je teže podnosila otuđenost oca. Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, posegnula je za heroinom.

- Ja sam bio toliko zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primjećivao njenu zavisnost - rekao je pre nekoliko godina pevač. Ipak, Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasla joj je život.

Međutim, sve ovo ostavilo je prevelikog traga na duši pevača i on je 1999. godine pokušao da se ubije. Pištoljem je sebi pucao u grudni koš, ali je pronađen posle pola sata i lekari su uspeli da mu povrate život.

- Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina - objasnio je kasnije Mišo Kovač.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.