ZBOG SVOJIH POGREŠNIH KORAKA SAM ŽRTVENI JARAC: Ognjen Vranješ posle AFERE sa JK priznao da se KAJE ZBOG SVEGA!
Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ, Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

POKAJAO SE

ZBOG SVOJIH POGREŠNIH KORAKA SAM ŽRTVENI JARAC: Ognjen Vranješ posle AFERE sa JK priznao da se KAJE ZBOG SVEGA!

Rukovodstvo Anderlehta je reprezentativca BiH prebacilo u „B” tim

Objavljeno:

Fudbaler Ognjen Vranješ je dospeo u žižu javnosti zbog afere sa pevačicom Jelenom Karleušom.

On je zbog toga ostao bez mesta u belgijskom Anderlehtu, a i selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki ga je izostavio sa spiska za naredne mečeve. Vranješ je u izjavi za belgijske medije kazao da je skupo platio greške u koracima koje je napravio i da je svestan da dešavanja u kojima je igrao glavnu ulogu poslednjih meseci nisu bila dobra po njega.

Na pitanje o aferi s pevačicom Jelenom Karleušom, fudbaler je kratko odgovorio:

foto: Profimedia/Sonja Spasić/Dado Đilas

- To je privatni život.

Ipak, rukovodstvo Anderlehta je reprezentativca BiH prebacilo u „B” tim.

- Niko ne može da me optužuje za nedostatak predanosti i profesionalnog rada. Radim ono što mi ljudi kažu. Ne mogu ništa drugo, imam ugovor i moram to da ispoštujem. Nisam fudbaler koji igra na obećanjima. Кada sam pitao zašto sam prebačen u „B” tim dobio sam jasan odgovor: „Anderleht ne želi da ometa svoje talente s igračem koji nema budućnost u klubu”. Šteta! - konstatovao je Vranješ.

foto: Profimedia

Banjalučanin smatra da je „bizarna stvar” zbog koje je odstranjen u „B” belgijskog velikana:

- Elementi koji su privatni i nisu sportski ne treba da imaju bilo kakav uticaj na karijeru bilo kojeg sportiste, ali… Eto, recimo, Кarim Benzema je bio uključen u mnoge pravne istrage, postoji zapis o seksu sa malom prostitutkom, ali on je još uvek u timu Real Madrida! Hoćemo li reći da je Real, u poređenju sa Anderlehtom, mali klub? Ono što doživljavam kao nepravedno je to da se greške koje napravim uvek uvećavaju. U izvesnom smislu, ja sam sada žrtveni jarac, to nije opravdano. Previše sam skupo platio svoje pogrešne korake. Ipak sam i samokritičan. Shvatam da se poslednjih meseci nisam odlično ponašao.

Bonus video

KOJA DEVOJKA BI OVO URADILA? Veljku Ražnatoviću verenica priuštila PRAVI TRETMAN, a kada vidite o čemu je reč, plakaćete OD SMEHA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.