ANASTASIJA OTKRILA ŠOKANTAN DETALJ O SVOM DEČKU: Zbog onog što je rekla svi su zanemeli!
Anastasija je prvi put otkrila detalj o svom izabraniku, Foto: Printscreen

OTVORILA SE

ANASTASIJA OTKRILA ŠOKANTAN DETALJ O SVOM DEČKU: Zbog onog što je rekla svi su zanemeli!

Iako gotovo uvek izbegava da javno govori o svom privatnom životu, Ražnatovićeva je ovaj put rado odgovarala na pitanja vezana za svoj emotivni život!

Objavljeno: 22:19h

Sanja Marinković ugostiće i ove subote zanimljive i aktuelne goste sa domaće javne scene, koji će se predstaviti u potpuno drugačijem svetlu i otkriti mnoge stvari koje publika do sada nije imala priliku da čuje.

U Sanjinom studiju će biti pevačice Milica Todorović, Edita Aradinović, Marina Tadić, šminker Dušan Lazić, kao i mlada pevačica Anastasija Ražnatović, koja se u "Magazinu in" odlučila na presedan.

foto: Printscreen

Iako gotovo uvek izbegava da javno govori o svom privatnom životu, Ražnatovićeva je ovaj put rado odgovarala na pitanja vezana za svoj emotivni život, te otkrila nešto više o svom dečku, sa kojim se ne pojavljuje u javnosti. Budući da je tema emisije bila "Šta je to što žene tera da jedna drugoj budu konkurencija i oko čega žene vode tihi rat između sebe", Anastasija je priznala da joj imponuje kada se druge devojke okreću za njenim emotivnim partnerom.

- Na primer, moj sadašnji dečko je stariji od mene devet godina, tako da, ja volim starije muškarce. Meni je važno da sve devojke bale na njega - ispričala je Anastasija, čime je iznenadila sve goste u "Magazinu in".

Bonus video

PALMINE TIGRICE NAPALE ĐANIJA DOK IH JE UVESELJAVAO: Pevač nije znao šta ga je snašlo! Jedva uspeo da otpeva pesmu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.